Max Crowdfund

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Max Crowdfund

Max Crowdfund

is een internationaal crowdfunding platform van Nederlandse bodem. Vanaf honderd euro kunnen beleggers investeren in kortlopende leningen van verschillende (inter)nationale vastgoedprojecten. Het platform draait op blockchain technologie, waardoor alle transacties worden geregistreerd en altijd terug te halen zijn.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit internationale crowdfundingsplatform. Kun je ons wat meer vertellen over jouw ervaringen met het platform, bijvoorbeeld over de service of over een investering die je hebt gedaan? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook weer een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Max Crowdfund

In 2016 werd Max Property Group B.V. opgericht door een team van Rotterdamse vastgoedprofessionals met jarenlange ervaring in vastgoedfinanciering, het structureren van vastgoedfondsen en projectontwikkeling. De missie van dit team is om vastgoedinvesteringen voor iedereen toegankelijk te maken. Max Crowdfund is een onderdeel van de Max Property Group. Max Crowdfund werd officieel opgericht in 2020, na het verkrijgen van de officiële goedkeuring van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Producten en diensten van Max Crowdfund

Via Max Crowdfund kunnen beleggers dus investeren in internationale vastgoedprojecten. De leningen zijn kort en het rendement loopt uiteen van vijf tot vijftien procent. Het investeren gaat volledig automatisch. Vanaf het aanmaken van een account tot en met het uitbetalen van het rendement gebeurt alles zonder tussenkomst van medewerkers. Dit is omdat het platform gebruik maakt van blockchain technologie.

Door middel van crowdfunding wordt het een stuk makkelijker voor iedereen om in vastgoed te beleggen. IN plaats van alleen vastgoed aan te kopen met grote bedragen, investeer je samen met honderden investeerders in één project, met een minimale inleg van honderd euro. Zo hoef je dus geen rijke belegger te zijn om te investeren in vastgoed.

Kosten van Max Crowdfund

Natuurlijk brengt Max Crowdfund net als elk ander beleggingsplatform bepaalde kosten in rekening. Het aanmaken van een account op het platform is gratis. Maar om te investeren rekent het platform een maandelijkse vergoeding van 0,1 procent over het uitstaande investeringsbedrag. Voor incidentele vergoedingen, zoals bijvoorbeeld een winstverdeling, wordt 0,5 procent aan kosten berekend. Beleggers die in minimaal 25 leningen investeren of voor tenminste 25,000 euro hebben geïnvesteerd krijgen korting. Heb je klachten over Max Crowdfund? Contact opnemen met de klantenservice is gratis.

Reviews, ervaringen en klachten over Max Crowdfund

Wij zijn heel benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Max Crowdfund achter op deze pagina van ons platform. Het wordt enorm gewaardeerd door andere potentiële klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review