PLUS reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

PLUS

Hoe je het nou went of keert, aan het eind van de dag hebben we allemaal eten en drinken nodig. Tijdens het zoeken naar een goede supermarkt komen bepaalde factoren aanbod, zoals (prijs)kwaliteit, assortiment, klantenservice, etc. Wellicht dat jij op zoek bent naar een geschikte supermarkt, waar je ook online kunt bestellen. Dan is PLUS misschien wel iets voor jou, PLUS is immers een van de grootste supermarkten van Nederland.

Toch moet je wel zeker weten dat dit het waard is, je wilt natuurlijk niet dat je bestelling tegenvalt. Kortom: je wilt gewoon tevreden zijn met je bestelling. Weet je eigenlijk wel of PLUS aan jouw specifieke wensen en vereisten zal voldoen? Als het antwoord daarop nee is, kan je een kijkje naar de reviews en ervaringen op ons platform nemen. Dan krijg je potentieel een beter beeld over PLUS, maar ook wat anderen van hen denken.

Over PLUS

PLUS is een Nederlandse supermarktketen, in 1988 werd het bedrijf opgericht als ‘Plusmarkt’, echter besloten ze om in 2001 verder te gaan als het ‘PLUS’ van nu. PLUS is onderdeel van de Sperwer groep, die onder de naam ‘Sperwerverbond’ is opgericht in het jaar 1928.

Plus kent 200+ zelfstandige supermarktondernemers die samen 270+ supermarkten beheren. Hun gezamenlijke doel is een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat, de focus ligt op goed eten voor elke dag.

Producten en diensten van PLUS

Als je op de website van PLUS terecht komt staan er verschillende categorieën voor je klaar, die weer apart opgesplitst zijn in verschillende soorten producten. Daarbij kan je denken aan: aardappelen, groente, fruit, vlees, kip, vis, vega, etc. Daarnaast hebben ze ook nog producten die zich richten op baby’s, huisdieren en huishouden. Deze producten zijn allen voorzien van afbeeldingen, productomschrijvingen en prijzen. Ook is het mogelijk om recepten op de site te vinden. Zo krijgt de consument een idee wat hun assortiment te bieden heeft.

Oline boodschappen doen is ook mogelijk bij PLUS. Als je daarvoor zou kiezen dan kan je dit ook doen via de PLUS app, ook is de PLUS Express beschikbaar, waarmee de boodschappen minimaal 2 uur later in huis zullen zijn. Als je voor 16:00 besteld kan je die dag nog een tijdvak uitzoeken, bestel je daarna? Dan wordt het de volgende ochtend.

Contact

Wil je graag contact opnemen met PLUS? Dan kan dat via verschillende manieren. Allereerst kun je vragen opzoeken op de website, nog niet gevonden waar je naar op zoek bent? Dan is het verder nog mogelijk om via de site een mail te sturen, of neem telefonisch contact op via: 0800-2224443. Wil je zelf onderzoek doen naar PLUS? Dan kan je het KvK nummer 30.04.87.00 gebruiken of, het BTW identificatienummer: NL0015.50.548.B01. Verder kan je ook terecht bij het kantoor aan de Archimedeslaan 21 3584 BA Utrecht.

Reviews en beoordelingen PLUS

Misschien heb je al eerder producten gekocht bij PLUS, of een andere ervaring meegemaakt. Dan vinden wij het belangrijk dat je deze ervaring in de vorm van een review op onze site kunt delen. Daardoor kunnen andere mogelijke klanten beter inschatten of PLUS aan hun verwachtingen zal voldoen. Als je meer wil weten over de belevingen van andere klanten dan kan je op onze site reviews en beoordelingen lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review