Vattenfall reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Vattenfall

Welkom op de reviewpagina van Vattenfall. Je kunt hier terecht om te ontdekken wat anderen voor ervaring hebben met deze energieleverancier. En, mocht je zelf energie afnemen, of af hebben genomen bij Vattenfall, dan willen we je vragen om ook jouw ervaring te delen met anderen.

Vattenfall is een energieleverancier die aan meer dan 2 miljoen Nederlanders energie levert. Vroeger opereerden ze onder de naam Nuon.

Laat ons weten wat jouw ervaring is met deze energieleverancier. Jouw ervaring helpt anderen bij het maken van een goede keuze. Voor mensen die twijfelen op zoek zijn naar een nieuwe energieleverancier is het goed om te weten wat anderen van dit bedrijf vinden.

Over Vattenfall
Vattenfall Nederland stond tot 2009 bekend als Nuon. Dit bedrijf werd opgericht in 1994 uit een fusie tussen meerdere nutsbedrijven. In 2007 fuseerden Nuon en Essent tot Nuon Energy dat in 2009 werd overgenomen door Vattenfall. Ze kochten 49% van de aandelen voor 5 miljard euro, er werken ruim 4000 mensen.

Vattenfall is een Zweedse energiemaatschappij die marktleider is in Noord-Europa. Dit bedrijf is volledig in handen van de Zweede staat. Jaarlijks zet het bedrijf zo’n 166 miljard euro om en produceren ze 167 terrawatt-uur aan elektriciteit. 28% van de elektriciteit wordt opgewekt in waterkrachtcentrales, 8% van windenergie, 41% in kernenergiecentrales, en 23% komt van fossiele brandstoffen

Een paar jaar geleden produceerde Vattenfall nog voornamelijk elektriciteit gemaakt uit fossiele brandstoffen (48%). Het doel is om dit nog verder terug te dringen om minder CO2-uitstoot te genereren. Dit doen ze door meer windparken, zonne-energie parken, en waterkrachtcentrales te bouwen. Maar ze proberen ook warmte her te gebruiken. Bijvoorbeeld door restwarmte van industriegebieden naar huizen te leiden.

Producten en diensten van Vattenfall
Bij Vattenfall kun je terecht voor stroom en gas. Je kunt hierbij kiezen voor groene energie of grijze energie. Vattenfall kan je daarbij helpen met het overstappen. Hierdoor sluiten je contracten altijd op elkaar aan, en zit je niet zonder stroom.

Vattenfall zegt zijn best te doen om verspilling van energie terug te brengen. Ze richten zich hierbij niet alleen op het produceren van groene energie, maar ook op de klant. Zo krijg je bespaartips om meer energie te besparen en je rekening te verlagen. Bovendien spaar je voor cadeaus en korting op energiebesparende producten.

Vattenfall levert niet alleen energie aan particulieren, maar ook aan Zzp'ers, het MKB, en grote bedrijven. Bovendien leveren ze nog meer dan alleen stroom en gas. Je kunt bij Vattenfall zonne-panelen aanschaffen, maar ook glas, huis-beveiliging, isolatie, en elektrische laadpalen. Je kunt met Vattenfall contact opnemen om thuis een laadpaal te laten plaatsen. Naar eigen zeggen is dit goedkoper dan een openbare elektrische laadpaal.

Ervaringen, klachten en tips over Vattenfall
Vertel ons wat je ervaring is met Vattenfall en deel je review op deze pagina. Door het lezen van jouw objectieve en oprechte ervaring kunnen anderen zich een goed beeld vormen van dit bedrijf en zijn service. Zonder jouw review is het veel lastiger om die keuze te maken, en blijven mensen met veel vragen zitten. We zijn je bij voorbaat dankbaar.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!