Pricewise

Alle reviews

Pricewise

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Ditzo
Ditzo

Het afsluiten van een verzekering is een noodzakelijk goed om jezelf te beschermen. De vraag is alleen waar je die verzekeringen af gaat sluiten. D...

Logo De Friesland Zorgverzekeraar
De Friesland Zorgverzekeraar

Elk jaar komt het weer ter sprake, de zorgverzekering. Blijf je bij je eigen zorgverzekeraar of kies je voor een andere. We zijn dan ook heel benie...

Logo ZorgDirect
ZorgDirect

  Het hebben van een goede ziektekostenverzekering is belangrijk, dat hoef je niemand meer uit te leggen. In Nederland is het afsluiten v...

Logo Postcode Zorgcollectief
Postcode Zorgcollectief

Voor heel veel Nederlanders is de verplichte ziektekosten verzekering een grote kostenpost. Ondanks de maandelijkse premie die voor deze zorgverzek...

Pricewise

Tegenwoordig vindt u verschillende diensten beschikbaar zoals energie, geld lenen, autoverzekering, zorg, wonen, internet en TV. Al deze diensten kunnen uiteindelijk u vaste lasten worden. Maar gelukkig kunnen we gebruik maken van websites die bijvoorbeeld alle prijzen vergelijken. 

Als we alle prijzen vergelijken, kunnen we onze vaste lasten behoorlijk verlagen. Er is zoveel competitie tegenwoordig en daarom ook belangrijk om niet teveel te betalen voor u diensten. Deze prijsvergelijkers zijn makkelijk te vinden op het internet en ook makkelijk te gebruiken, als u voordeliger wilt uitkomen elke maand! 

Wilt u misschien wat geld besparen elke maand? Zo kunt u bijvoorbeeld extra kleren kopen of meerdere keren uit eten. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende prijsvergelijkers. Als het voorgaande mensen heeft geholpen dan helpt het u toch ook?  
 
Over Pricewise
Pricewise is een financiële dienstverlener die voldoet aan de beloningsbeleid. Dat houdt in dat hun ervoor zorgen dat hun medewerkers optimaal en zorgvuldig hun werk kunnen uitvoeren. Zij zorgen er ook voor dat hun medewerkers gemotiveerd blijven door hun beloning te bevorderen. Kijkt u hier voor nog meer reviews over verschillende bedrijven.  

Het plan en visie van Pricewise ontstond aan een keukentafel in Zuid-Afrika, waar Hans de kok en Niels Brölman een klik vonden. Niels was al eerder bezig met het bestrijden van de onterechte prijzen voor de consumenten. Hij vindt dat mensen een eerlijk overzicht moesten hebben van hun vaste lasten. 
 
Pricewise is tegenwoordig niet alleen actief in Nederland maar over heel Europa. Met meer dan 2,5 miljoen overstappers is pricewise de grootste overstapservice voor energie van heel Europa. Het begon met een visie en is uiteindelijk realiteit geworden door de twee heren.

Producten en diensten Pricewise
Pricewise biedt zelf geen producten maar zij bieden u een dienst aan die u honderden euro’s kan besparen op maandbasis. Op de website vindt u verschillende categorieën in waar u de prijzen wilt vergelijken van de leveranciers.

Zo kunt u de beste en goedkoopste keuze maken, het gaat namelijk niet alleen om het geld, de service moet ook goed zijn! Zij geven u een eerlijk overzicht van wat u krijgt voor uw geld. Als u bijvoorbeeld energie kiest dan vult u wat gegevens in en zo zoeken zij voor u de beste optie voor de gewenste diensten. 

Pricewise vergelijkt prijzen voor bijvoorbeeld autoverzekeringen, zorgverzekeringen, wonen, energieleveranciers, internet & Tv en nog veel meer. In sommige gevallen helpt Pricewise ook bij het overstappen maar voor uw autoverzekering doet u dat bijvoorbeeld wel zelf.

Complimenten, klachten of tips voor Pricewise
Als u recent geld heeft bespaard door een goedkopere deal!, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een een goedkopere energieleverancier gevonden? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Pricewise willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Pricewise.