Mitchell van der Meij

Alle reviews

Mitchell van der Meij

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Mitchell van der Meij

Als je een goede investering voor energie wilt doen, die duurzaam is voor de toekomst kun je je liever wenden tot aanschaf van zonnepanelen. Vanaf de eerste dag bespaar je flink de kosten van energie. Er zijn veel energieleveranciers die producten en diensten aanbieden. Een hiervan is Mitchellvandermeij.nl. Belangrijk is nu dat je eerst goed leest over de ervaringen die klanten delen achtergelaten hebben op onze website. Hier zie je alle beoordelingen, reviews enervaringen van andere klanten.

Over Mitchell van der Meij
Mitchellvandermeij.nl is opgericht in 2011 met als doel het leveren en installeren van zonnepanelen aan particulieren. Het bedrijf heeft zich toen uitgebreid tot het bieden van diensten aan zakelijke klanten. De visie van Mitchellvandermeij.nl is om jaarlijks te groeien. Het personeel werkt hard aan de oplevering van de installatie van zonnepanelen.

Het team van het bedrijf doet jaarlijks particulieren en zakelijke installaties. Tot op dit moment heeft het bedrijf in totaal 1100 installaties verricht. De specialisatie van het team van Mitchellvandermeij.nl is gericht op advisering, levering en installatie van de zonnepanelen die het bedrijf biedt. Al 10 jaren levert het bedrijf kwaliteit op het gebied van installatie van zonnepanelen.

Producten en diensten van Mitchell van der Meij
De ervaring die het bedrijf heeft opgedaan in 10 jaren, maakt het mogelijk dat het bedrijf verschillende soorten zonnepanelen aanbiedt. Het gaat om A-merken die een garantie van 25 jaar bieden. Een van de diensten die het bedrijf levert is dat elke klant wordt geholpen bij de keuze die hij of zij wilt maken voor zonnepanelen. Mocht de klant al een juiste keuze hebben gemaakt, kan er een offerte op maat worden gemaakt.

Binnen het assortiment heeft Mitchellvandermeij.nl vijf verschillende panelen. Het gaat om de TaleSun 365Wp, de Astronergy 325Wp, de LG 355Wp NeON 2 Black, de Talesun 270 Wp Zonnepanelen en LG 370 Wp NeOn R Zonnepanelen. Mocht je installatie van deze zonnepanelen nog onderdelen willen aanschaffen, dan kan dat ook geregeld worden. er worden geautomatiseerde handelingen gepleegd tussen de tijd van installatie en werking van de zonnepanelen. De montage afdeling van Mitchellvandermeij.nl zal het mogelijk maken dat de installatie en werking zo goed en veilig mogelijk worden gedaan.

Naast het feit dat je een aankoop zal doen, krijg je ook advies van het bedrijf. Hierna kun je gerust een offerte aanvragen. Voor vragen en opmerkingen kan contact worden opgenomen met de klantenservice. Het is via de website ook mogelijk om jouw vraag te deponeren. De klantenservice zorgt er dan voor dat er op tijd contact met je wordt gemaakt.

Complimenten, klachten en tips voor Mitchell van der Meij
Mocht je zelf gebruik hebben gemaakt van de producten en diensten van Mitchellvandermeij.nl? of ben je tevreden over de diensten die geleverd zijn? Wat vond je van de klantenservice? Heb je de verwachte kwaliteit ontvangen? Laat dan zeker een complimentje achter op ReviewsBird.nl. Je helpt zo mensen die graag producten van Mitchellvandermeij.nl willen aanschaffen. Door de reviews te lezen kunnen ze in de toekomst een goede keuze maken. Wees daarom zo vriendelijk mogelijk om een compliment, klacht of tip achter te laten over het bedrijf.