Lees CVtotaal ervaringen en reviews van klanten uit Nederland!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

CVtotaal

Is het weer zomertijd en heb jij behoefte aan het installeren van een airco? Of ben je net verhuisd en moeten er nog ketels of radiatoren in jouw woning komen? CVtotaal is een bedrijf dat je kan helpen bij het zoeken en installeren van dit soort producten.

Voordat je producten bij CVtotaal gaat bestellen, wil je wel zeker zijn dat de onderneming aan jouw verlangens voldoet. Daarbij kan je denken aan vragen als: wat voor producten vallen er allemaal te vinden in het assortiment van CVtotaal? Is het ook mogelijk om via het bedrijf installatie te regelen? Wat voor kosten kan ik verwachten? Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit en garantie? Waar kan ik contact opnemen met de onderneming? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om via onze website, CVtotaal ervaringen en reviews te lezen. Op basis daarvan kan je zelf beslissen of je wilt winkelen bij het bedrijf.

Over CVtotaal

CVtotaal.nl is een online platform gericht op alles waarmee woningen duurzamer en comfortabeler gemaakt kunnen worden. CVtotaal is een 100%-webshop, maar voert daarnaast ook montage- en onderhoudswerkzaamheden uit, aldus de onderneming. Ook voor het installatieproces kan je bij het bedrijf terecht. Het bedrijf werd opgericht in de jaren ‘70 in het Friese Stiens. Sinds 2018 is het bedrijf partner van Essent, CVtotaal werkt samen met zelfstandige monteurs verdeeld over heel Nederland.

Producten en diensten CVtotaal.nl

CVtotaal is een onderneming waarbij je producten kunt vinden die je kunnen helpen bij het maken van een duurzamere en comfortabelere woning. Via de website kan hier gezocht naar worden aan de hand van categorieën, als: CV-ketels, Airco, Verwarming, Ventilatie, Warmtepompen, Boilers, Zonnepanelen, Slim & duurzaam en Acties. Bij de Acties categorie is het mogelijk om afgekorte artikelen te vinden. De producten van CVtotaal zijn voorzien van belangrijkste kenmerken, zoals: formaat, verwachte levensduur, energie zuinigheid, garantie, foto’s, prijs en meer informatie. Via de nieuwsbrief van de onderneming is het mogelijk om op de hoogte te blijven van nieuwe deals.

Betalen en bezorgen CVtotaal

Als je een keus hebt gemaakt kun je betalen op verschillende manieren, zoals: iDEAL, After Pay, Mastercard, In3, Spray Pay of door geld direct over te schrijven via jouw bankrekening. Als je voor 16:00 betaald worden de producten die op voorraad zijn de volgende werkdag nog geleverd. Het bedrijf stelt dat vrijwel al hun producten die afkomstig zijn uit hun voorraad binnen 48 uur geleverd zullen worden.

Contact CVtotaal

Wil je producten aanschaffen bij CVtotaal, maar heb je een vraag die je daarvoor eerst graag nog beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan kan dat op diverse wijze, zo is het mogelijk om veelgestelde vragen te lezen via de website, waar je wellicht al een antwoord kunt vinden. Verder kun je via de site jouw bericht delen door gebruik te maken van een contactformulier. Direct contact opnemen via de livechat met een medewerker kan ook op werkdagen van 09:00 - 16:30 uur.

Reviews en klachten voor CVtotaal

Heb je al eens eerder airco's, ketels, radiatoren of andere producten bij CVtotaal besteld? Of een compleet andere ervaring met het bedrijf meegemaakt? Dan willen wij graag weten hoe dat beviel! Deel je mening over CVtotaal met ons in de vorm van een review en beoordeling. Door dat te doen maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerden om een beter beeld over CVtotaal te kunnen vormen. Meer reviews en beoordelingen lezen over vergelijkbare bedrijven kan ook, bezoek daarvoor onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review