Rooming reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Rooming

Een kamer vinden kan vandaag de dag in Nederland al gauw moeilijk worden. Het aanbod is laag en bepaalde eisen vormen al snel obstakels. Tijdens je zoektocht naar een juiste kamer, appartement, of andere woonplek ben je wellicht wel eens terecht gekomen bij Rooming. Rooming is een online portaal waar je diverse soorten wooningen kunt vinden.

Voordat je beslist een kamer te huren of verhuren via Rooming wil je waarschijnlijk zeker weten, dat het bedrijf aan je verwachtingen zal voldoen. Hoe zit het met de klantenservice? Is de site überhaupt wel betrouwbaar? Heb ik recht op garantie als iets mis gaat? Wat voor ervaringen doen andere klanten van Rooming bij ze op? Om kennis rijker te worden op het gebied van dit soort vragen kan je op onze reviewsite, beoordelingen en reviews vinden.

Wat is Rooming

Rooming is een Nederlands portaal waar diverse types aan woningen worden verhuurd. De website is zowel bedoeld als voor verhuurders als huurders. Met het matching systeem van Rooming wordt de juiste huurder gekoppeld met de juiste verhuurder, volgens het bedrijf. Het bedrijf is hier al sinds 2013 mee bezig.

Ze streven naar een gebruiksvriendelijk, betrouwbaar platform dat gebruik maakt van de nieuwste technieken. Waardoor ze de beste match tussen huurder en verhuurder kunnen realiseren. Door het verifiëren, controleren en bestuderen van hun aanbod zorgen ze ervoor dat ze een veilige en vertrouwde omgeving ontwikkelen waar aanbod en vraag elkaar tegemoet kunnen komen.

Producten en diensten Rooming

De website van Rooming is zowel bedoeld voor huurders, als voor verhuurders. Ze bieden voornamelijk kamers aan, het aanbod is verspreid over allerlei steden in Nederland. Enkele voorbeelden van steden zijn: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen en Den Haag. Ze hebben een ingebouwd filter om je zoektocht nog beter te specificeren, zo kan je het type woning, prijs, beschikbaarheid, oppervlakte, etc. aanpassen.

Het huren of verhuren van een woning kan gemakkelijk via het aanmaken van een gratis profiel. Je kunt je eigen profiel uitrusten met badges, op die manier kunnen verhuurders beter bepalen of ze de geschikte huurder hebben gevonden. Daarnaast biedt het bedrijf ook tips aan om veilig te huren.

Contact

Heb je vragen, klachten, ideeën of een andere reden om contact met Rooming op te nemen? Dan zou je daar een van de volgende contact manieren voor kunnen raadplegen. De klantenservice, waar je zelf via het invulformulier aan kunt geven om welke reden je contact op wilt nemen, bijvoorbeeld fraude, samenwerking of iets anders. Ook kun je de FAQ-pagina bezoeken (veelgestelde vragen), hier valt diverse informatie te vinden over Rooming, de klantenservice, maar ook op juridisch gebied.

Laat een review achter

Heb je al eens gebruik gemaakt van Rooming’s diensten? Laat dan in de vorm van een review achter wat je er van dacht. Schrijf daarin bijvoorbeeld over de klantenservice. Of de kwaliteit van de woning die je hebt gehuurd/huurder die je hebt gevonden. Op die manier krijgen andere potentiele klanten een beter beeld over Rooming. Wil je meer leren over Rooming en andere bedrijven? Dan kan je op ons platform reviews en beoordelingen vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review