Rooming

Alle reviews

Rooming

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Online Star Register
Online Star Register

Altijd al een ster op uw naam willen hebben? Het klinkt misschien een beetje gek, maar via Online Star Register (OSR) is het mogelijk een ster naar...

Logo Huurstunt.nl
Huurstunt.nl

Woningzoekenden hebben het moeilijk in Nederland. Wanneer je je laat inschrijven bij een woningbouw vereniging, moet je meestal jaren moet wac...

Logo Lease Je Meubels
Lease Je Meubels

Op zoek naar nieuwe meubels voor in uw huis of op kantoor? Op onze site ReviewsBird.nl zijn verschillende bedrijven opgenomen waar u meubels, verli...

Logo JAAP.NL
JAAP.NL

ReviewsBird.nl is niet alleen een platform over webshops waar u producten kunt kopen, maar zeker ook over meer belangrijke zaken in het leven. Natu...

Rooming

Een kamer vinden kan vandaag de dag in Nederland al gauw moeilijk worden. Het aanbod is laag en bepaalde eisen vormen al snel obstakels. Tijdens je zoektocht naar een juiste kamer, appartement, of andere woonplek ben je wellicht wel eens terecht gekomen bij Rooming. Rooming is een online portaal waar je diverse soorten wooningen kunt vinden.

Voordat je beslist een kamer te huren of verhuren via Rooming wil je waarschijnlijk zeker weten, dat het bedrijf aan je verwachtingen zal voldoen. Hoe zit het met de klantenservice? Is de site überhaupt wel betrouwbaar? Heb ik recht op garantie als iets mis gaat? Wat voor ervaringen doen andere klanten van Rooming bij ze op? Om kennis rijker te worden op het gebied van dit soort vragen kan je op onze reviewsite, beoordelingen en reviews vinden.

Wat is Rooming
Rooming is een Nederlands portaal waar diverse types aan woningen worden verhuurd. De website is zowel bedoeld als voor verhuurders als huurders. Met het matching systeem van Rooming wordt de juiste huurder gekoppeld met de juiste verhuurder, volgens het bedrijf. Het bedrijf is hier al sinds 2013 mee bezig.

Ze streven naar een gebruiksvriendelijk, betrouwbaar platform dat gebruik maakt van de nieuwste technieken. Waardoor ze de beste match tussen huurder en verhuurder kunnen realiseren. Door het verifiëren, controleren en bestuderen van hun aanbod zorgen ze ervoor dat ze een veilige en vertrouwde omgeving ontwikkelen waar aanbod en vraag elkaar tegemoet kunnen komen.

Producten en diensten Rooming
De website van Rooming is zowel bedoeld voor huurders, als voor verhuurders. Ze bieden voornamelijk kamers aan, het aanbod is verspreid over allerlei steden in Nederland. Enkele voorbeelden van steden zijn: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen en Den Haag. Ze hebben een ingebouwd filter om je zoektocht nog beter te specificeren, zo kan je het type woning, prijs, beschikbaarheid, oppervlakte, etc. aanpassen.

Het huren of verhuren van een woning kan gemakkelijk via het aanmaken van een gratis profiel. Je kunt je eigen profiel uitrusten met badges, op die manier kunnen verhuurders beter bepalen of ze de geschikte huurder hebben gevonden. Daarnaast biedt het bedrijf ook tips aan om veilig te huren.

Contact
Heb je vragen, klachten, ideeën of een andere reden om contact met Rooming op te nemen? Dan zou je daar een van de volgende contact manieren voor kunnen raadplegen. De klantenservice, waar je zelf via het invulformulier aan kunt geven om welke reden je contact op wilt nemen, bijvoorbeeld fraude, samenwerking of iets anders. Ook kun je de FAQ-pagina bezoeken (veelgestelde vragen), hier valt diverse informatie te vinden over Rooming, de klantenservice, maar ook op juridisch gebied.

Laat een review achter
Heb je al eens gebruik gemaakt van Rooming’s diensten? Laat dan in de vorm van een review achter wat je er van dacht. Schrijf daarin bijvoorbeeld over de klantenservice. Of de kwaliteit van de woning die je hebt gehuurd/huurder die je hebt gevonden. Op die manier krijgen andere potentiele klanten een beter beeld over Rooming. Wil je meer leren over Rooming en andere bedrijven? Dan kan je op ons platform reviews en beoordelingen vinden.