panelclix reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

PanelClix

U kent het vast wel of u heeft het vast wel een keer gedaan voor een schoolproject: Marktonderzoek. Het bestaat al heel lang en veel ondernemingen gebruiken het concept voor het schetsen van een beeld van een bepaalde doelgroep. Marktonderzoek is een essentieel concept dat de wensen van de desbetreffende doelgroep in het licht brengt.

In 1920 professionaliseerde de amerikaanse psycholoog Daniel Starch marktonderzoek door het creëren van structuur en verschillende methodes. Marktonderzoek bestond al voor deze tijd maar Daniel Starch was de eerste die het concept professioneel maakt. Door deze technieken waren zij in staat om de effectiviteit van marketing en adverteren te meten.

Heeft u een onderneming? En wilt u een marktonderzoek verrichten? Dan zijn er bedrijven die dat voor u kunnen doen omdat zij een klanten database hebben. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker dat u de juiste resultaten krijgt.

Over Panelclix

Panelclix is een bedrijf dat een marktonderzoek aanbiedt voor bedrijven. Zij doen online veldwerk voor verschillende marketing bureaus met geavanceerde technologieën. Zij bestaan sinds 1999 en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van online veldwerk.

Panelclix is klant georiënteerd en zij geven regelmatig ook advies aan ervaren marktonderzoekers. Zij hebben een actieve panel met meer dan 100.000 leden in Nederland en zij zijn ook actief in België. Kijk ook hier voor nog meer bedrijven die verschillende diensten leveren.

Zij hebben ook een ISO certificaat dat staat voor de kwaliteitsnorm voor een access panel. Volgens Panelclix zijn zij elke dag bezig met het verbeteren van de kwaliteit van hun leden en bieden zij zeer effectieve panels aan. Panelclix proberen hun leden te stimuleren om hun panels up-to-date te houden en dat zorgt voor accuraat resultaat.

Producten en diensten Panelclix

Panelclix heeft een panel waar zij respondenten via een specifiek manier hebben gewerfd. Deze respondenten hebben bepaalde kenmerken waardoor panelclix een zeer hoge respons krijgt bij een marktonderzoek.

Panelclix levert een dienst waarbij u een eigen webenquête kunt verzorgen maar ook kunt laten verzorgen door Panelclix. Zij zetten u enquête online in een volledig veilige infrastructuur, zodat u zich niet druk hoeft te maken. Op deze manier voert u een zeer effectieve steekproef uit die u de gewenste resultaten geeft.

U kunt ook beschikking krijgen over u eigen customized panel, waar u specifieke kenmerken kunt toewijzen aan u steekproef. Ook kunt u gebruik maken van tracking op nieuwe respondenten of oude respondenten. Panelclix helpt ook graag mee en denkt aan innovatieve marktonderzoeken die u kunnen helpen bij een steekproef.

Complimenten, klachten of tips voor Panelclix

Heeft u recent toevallig een steekproef uitgevoerd via Panelclix? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een customized panel toegewezen gekregen? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Panelclix willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Panelclix.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review