Overstappen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Overstappen

Overstappen: De beste plek om te vergelijken en besparen

Overstappen is dé website waar je moet zijn als je wilt besparen op je vaste lasten. Of het nu gaat om energie, internet, verzekeringen of een autoverzekering, bij Overstappen vind je alles wat je nodig hebt om de beste keuze te maken. Met hun gebruiksvriendelijke vergelijkers en uitgebreide aanbod is overstappen nog nooit zo eenvoudig geweest.

De laagste lasten zonder gedoe

Het doel van Overstappen is duidelijk: zij willen ervoor zorgen dat jij de laagste lasten hebt, zonder gedoe. En dat doen ze met verve. Door het voorwerk alvast voor je te doen en alle aanbieders en hun producten helder op een rij te zetten, maken ze vergelijken een fluitje van een cent. Geen urenlange zoektochten meer op het internet, maar gewoon alle informatie die je nodig hebt op één plek.

Gemakkelijk en goedkoper

Bij Overstappen geloven ze dat iedereen het recht heeft om de beste prijs te betalen. En daarom hebben ze ervoor gezorgd dat hun vergelijkers zo gemakkelijk in gebruik zijn dat zelfs oma en opa ermee overweg kunnen. Je krijgt snel een overzicht van de verschillende aanbieders en je kunt je keuze verfijnen door gebruik te maken van handige zoek- en filteropties. Zo weet je zeker dat je de beste deal krijgt.

Onafhankelijk en transparant

Wat Overstappen uniek maakt, is het feit dat ze volledig onafhankelijk zijn. Ze hebben geen banden met welke aanbieder dan ook en het maakt hen dus echt niet uit welke aanbieder jij kiest. Dit zorgt ervoor dat hun vergelijkers objectief en betrouwbaar zijn. Ze laten zich niet beïnvloeden door commissies of andere belangen, ze willen gewoon dat jij de beste keuze maakt.

"Bespaar tot ?600,- op je vaste lasten!"

Een geweldige ervaring

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Overstappen om mijn energieleverancier te vergelijken en ik ben ontzettend tevreden over de service en het gemak waarmee ik kon overstappen. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en ik vond het erg prettig dat ik alle informatie op één plek kon vinden. Binnen een paar minuten had ik een nieuwe energieleverancier gevonden die veel voordeliger was dan mijn huidige. Dat is nog eens besparen!

Vraag om een review

Ben jij ook tevreden over Overstappen? Laat dan een review achter op ReviewsBird en help anderen met het maken van de beste keuze. Jouw ervaring kan het verschil maken voor iemand anders. Of je nu geld hebt bespaard, geweldige klantenservice hebt ontvangen of simpelweg onder de indruk bent van de gebruiksvriendelijkheid van de website, jouw mening telt. Laat een review achter en deel jouw ervaring met anderen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jelte van Ginneke 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs Overstappen.nl geprobeerd om te zoeken naar een betere energieleverancier en ik moet zeggen dat de ervaring zeer positief was. De website was gemakkelijk te navigeren en ik kr...

Alle reviews ( 1 )

Energieleverancier gevonden via Overstappen.nl

Ik heb onlangs Overstappen.nl geprobeerd om te zoeken naar een betere energieleverancier en ik moet zeggen dat de ervaring zeer positief was. De website was gemakkelijk te navigeren en ik kreeg snel verschillende aanbiedingen voorgeschoteld die goed pasten bij mijn persoonlijke situatie. Wat me opviel was dat alle informatie duidelijk werd weergegeven, waardoor het vergelijken van prijzen en diensten heel eenvoudig werd. Er waren ook veel filters beschikbaar zodat ik kon specificeren wat belangrijk voor mij was in een energiecontract. Daarnaast vond ik het geweldig hoe makkelijk het overstapproces verliep. Overstappen.nl nam al het werk uit handen; van contact maken met mijn nieuwe leverancier tot de uiteindelijke overstap zelf. Dit heeft mij veel tijd bespaart en maakte alles super eenvoudig! Overal beste vrienden zijn mooie beoordelingen over Overstappen, wat logisch is als je hun geweldige service hebt gebruikt zoals Ik!. Bedankt voor deze goede ervaring!

J
Jelte van Ginneke 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review