Offertevergelijker

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Offertevergelijker

Wat doe je als je een nieuwe bouwklus of renovatieproject wilt laten uitvoeren? Als bijvoorbeeld je kozijnen aan vervanging toe zijn dan zul je op zoek moeten naar een leverancier die goede producten kan leveren en installeren. Een online zoektocht levert je al snel honderden resultaten op en daar sta je dan, wie kies je en waarom? Gelukkig zijn er websites zoals Offertevergelijker die het je een stuk makkelijker kunnen maken. Kijk voor de reacties en klachten van andere consumenten over deze aanbieder op onze website waar je een groot aantal reviews van bedrijven en instellingen kunt vinden. Zo krijg je een nog beter overzicht over wat er online allemaal mogelijk is.

Over Offertevergelijker

Dit platform werd in 2017 gestart en behandelde toen 5 aanvragen van klanten per dag. Inmiddels werkt de site samen met meer dan 400 zakelijke partners in 12 verschillende branches. Als je vragen hebt over de manier waarop Offertevergelijker werkt dan kun je zonder moeite tijdens werkdagen contact opnemen met een van de servicemedewerkers van het bedrijf.

Wat heeft Offertevergelijker te bieden?

Bij Offertevergelijker kies je eerst voor het soort product dat je nodig hebt. Heb je thuis behoefte aan een nieuw alarmsysteem of nieuwe bodemisolatie? Het zijn slechts twee voorbeelden van producten waarvan je bij Offertevergelijker offertes aan kunt vragen. Andere klanten kiezen ook vaak voor laadpalen en spouwmuurisolatie. Zodra je een product gekozen hebt kun je een gedetailleerd aanvraagformulier invullen om zo binnen twee werkdagen offertes van de zakelijke partners van Offertevergelijker te ontvangen. Je kunt op deze manier makkelijk meerdere offertes met elkaar te vergelijken.

De meningen van andere klanten

Offertevergelijker

zoekt bij een aanvraag maximaal drie bedrijven die je een offerte zullen doorsturen. Zodra je besluit met een van de aanbieders in zee te gaan heb je eigenlijk met Offertevergelijker niets meer te maken, de site vermeld zelfs dat ze er alleen maar zijn om particulieren en bedrijven bij elkaar te brengen. Het is daarom heel belangrijk om de meningen en klachten over deze manier van werken van Offertevergelijker te lezen. Alleen door aandachtig te bekijken wat andere klanten ervaren hebben met de zakelijke partners van deze website kom je er echt achter wat je te wachten staat op het moment dat je er gebruik van maakt. Niets is zo vervelend als denken dat je een leuke aanbieding te pakken hebt terwijl je in werkelijkheid afstevent op een renovatieproject met grote problemen.

Reviews en commentaren over Offertevergelijker

Daarom is jouw ervaring als klant van deze website ook zo belangrijk. Deel daarom jouw Offertevergelijker review op ons reviewplatform zodat we met elkaar kunnen laten zien hoe het vergelijken van offertes bij deze aanbieder echt in zijn werk gaat. Juist omdat er zoveel andere partijen bij betrokken zijn is het belangrijk om jouw beoordeling over Offertevergelijker met andere consumenten te delen. Als je zelf ook reviews leest of regelmatig online winkelt dan weet je dat een Offertevergelijker review voor veel mensen een groot verschil kan maken. Alleen op deze manier kunnen we met elkaar nieuwe klanten waarschuwen voor de eventuele gevaren van het gebruik van deze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Nienke Vos Specht 1 jaar geleden
7.5
Offertevergelijker is een geweldige website waar ik recentelijk gebruik van heb gemaakt en zeer tevreden over ben. Via deze website kon ik gratis en vrijblijvend offertes aanvragen van erken...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Besparingen met Offerteverglejiker

Offertevergelijker is een geweldige website waar ik recentelijk gebruik van heb gemaakt en zeer tevreden over ben. Via deze website kon ik gratis en vrijblijvend offertes aanvragen van erkende specialisten bij mij uit de buurt voor mijn klus. Door het vergelijken van deze offertes vond ik snel de beste deal, waardoor ik tot wel 30% heb bespaard op de kosten. Wat mij vooral aantrok aan Offertevergelijker was het gemak waarmee ik hun diensten kon gebruiken. De website was enorm gebruikersvriendelijk en alles werd duidelijk uitgelegd, waardoor ik zonder problemen mijn offerteaanvraag kon plaatsen. Daarnaast was de respons die Offertevergelijker me bood fenomenaal. Ik kreeg binnen no-time reacties terug van erkende specialisten die bereid waren om mijn klus te doen tegen een zeer schappelijke prijs. Kortom, Offertevergelijker heeft al mijn verwachtingen overtroffen en heeft mij geholpen om heel wat geld te besparen tijdens deze onzekere economische tijden. Ik raad iedereeen daarom aan om gebruik te maken van hun fantastische service!

N
Nienke Vos Specht 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!