JAAP.NL

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

JAAP.NL

ReviewsBird.nl is niet alleen een platform over webshops waar u producten kunt kopen, maar zeker ook over meer belangrijke zaken in het leven. Natuurlijk is het fijn om te weten bij welke online bedrijven u kunt vertrouwen wanneer u producten zoals parfum of voeding supplementen wilt kopen, maar op onze site vindt u ook bedrijven die een rol kunnen spelen bij het nemen van levensbelangrijke beslissingen zoals de aanschaf van kluizen, ziektekostenverzekeraars en energie aanbieders, maar ook het vinden van een nieuw thuis. Jaap.nl is één van de grootste online zoeksites voor woningen in Nederland. Graag horen wij van u wat uw ervaringen zijn met dit bedrijf, want een huis kopen doe je niet zomaar!! Op zoek naar een koop- of huurwoning? Dan kunt u hier de beoordelingen vinden die andere mensen die ervaring hebben met JAAP.nl in hun review over dit bedrijf te zeggen hebben.

Over JAAP.nl
JAAP.NL is geen makelaarssite maar een zoekplatform voor zowel makelaars als particulieren die op zoek zijn naar een woning of juist een pand willen verkopen of verhuren. Het bedrijf bestaat uit drie afdelingen Marketing,Customer Service, en IT & Sales. Het kantoor wordt gehouden op de Basisweg in Amsterdam en het bedrijf staat keurig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het kleinschalige 3-koppige team zorgt voor korte lijnen en een intensieve samenwerking. JAAP is onderdeel van miljoenen gigant Mediahuis die naast het grootste deel van journalistieke kanalen in België en Nederland ook andere, zogenaamde classified sites zoals Dumpert, GroupDeal, Speurders en Relatieplanet in zijn bezit heeft.

Producten en Diensten van JAAP.nl
JAAP.NL verzamelt het hele woningaanbod van Nederland. JAAP.nl is zelf geen makelaar, en je kunt er dan ook niet terecht met vragen of opmerkingen. De site is opgezet met het doel een platform te verzorgen waar makelaars en particulieren hun panden op kunnen adverteren voor verkoop of verhuur van panden door het hele land. Het is hier mee de tweede grootste zoekpagina in Nederland. Wanneer de beozeker interesse heeft in een pand dan vind je op diezelfde pagina bij de woningadvertentie een contactbuttons 'Plan een bezichtiging'- en 'Bel aanbieder'. Zo heeft u als consument het voordeel dat u niet op verschillende makelaarssites hoeft te kijken en voor de makelaar is het voordeel uiteraard dat deze een veel groter publiek kan bereiken. Voor deze dienst dient uiteraard wel betaald te worden door de aanbieders van de panden. Het is ook mogelijk om als particulier hier je huis te koop aan te bieden of te verhuren.

Voor zakelijke adverteerders bestaat de mogelijkheid om op de site van JAAP.NL hun producten en diensten te adverteren bij de potentiële huizen (ver)kopers. Er kan geadverteerd worden met tekstlinks, banners en advertorials en er bestaat een mogelijkheid om een partnership aan te gaan.

Complimenten, Klachten en Tips over JAAP.nl
Een huis kopen of verkopen is voor de meesten een ingrijpende beslissing. Je wilt natuurlijk niet achteraf spijt hebben van je aankoop. Daarom is een vergelijkingssite zoals JAAP.nl superhandig! Maar zo’n groot aanbod bekijken ( en zeker ook beheren!) kan ook zijn nadelen hebben. Heeft u wel eens een huis gezocht of aangeboden op JAAP.nl? Is de informatie op de website “up-to-date’? Werken de contact-knoppen goed, of was het beter om zelf via een andere manier contact op te met de makelaar? Graag horen wij van u wat u van JAAP.nl vind!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Johannes Mathurin 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs Jaap.nl gebruikt om een woning te zoeken en het was een fantastische ervaring! Geen ander platform heeft me geholpen sneller huizen en appartementen te vinden in Nederland. He...

Alle reviews ( 1 )

Vind uw droomhuis bij JAAP.NL

Ik heb onlangs Jaap.nl gebruikt om een woning te zoeken en het was een fantastische ervaring! Geen ander platform heeft me geholpen sneller huizen en appartementen te vinden in Nederland. Het proces van het vinden van mijn perfecte huis was naadloos dankzij Jaap's uitgebreide database met verschillende soorten woningen. De website is zeer gebruiksvriendelijk, de zoek- en filteropties zijn gemakkelijk te begrijpen en toe te passen. Ze bieden zelfs exclusieve huizen die niet op andere websites beschikbaar zijn via Preview op Jaap. Wat ik vooral indrukwekkend vond, waren de prachtige foto's die werden weergegeven op elke eigenschapspagina. De informatie over elke accommodatie was ook zeer gedetailleerd, waardoor ik zonder problemen vergelijking kon maken tussen verschillende opties. Jaap.nl heeft me geholpen om snel en efficiënt online mogelijkheden voor huisvesting te bekijken. Ik zou dit platform zeker aan iedereen aanbevelen die momenteel naar huur- of koopwoningen zoekt.

J
Johannes Mathurin 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!