Goodiebox

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Goodiebox

Hedendaags zijn we dag in dag uit druk bezig met allerlei processen, of het nou werk, famillie of iets anders is. Af en toe is het ook tijd om lekker te ontspannen en jezelf te verwennen, aldus Goodiebox. Wellicht dat je zelf ook wel eens van Goodiebox hebt gehoord, of dat je simpelweg geïnteresseerd bent in het bedrijf.

Maar voordat je een box bij Goodiebox aanschaft wil je wel weten of de producten die er in zitten nou écht naar wens zijn, wat kun je eigenlijk van ze verwachten? Zijn producten wel van kwalitatief niveau, wat kan je verwachten van de duurzaamheid van de producten, of de klantenservice van Goodiebox? Wat voor eisen doen consumenten op die al eens eerder bij ze hebben besteld? Om op dit soort vragen een antwoord te krijgen kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews vinden over bedrijven als Goodiebox.

Over Goodiebox

Goodiebox is een leverancier van schoonheidsproducten, zoals de naam al verklapt doen ze dat in de vorm van een ‘’Goodiebox’’, een doos dit bestaat uit diverse producten waar je jezelf mee kunt verwennen. Goodiebox is een Deens bedrijf, maar opereert op internationaal gebied, momenteel zijn ze gevestigd in Trikotagen, Denemarken. Enkele landen waar Goodiebox actief is bedragen: Italië, Denemarken, Duitsland, Finland, Nederland, Zweden, Polen, Spanje, Frankrijk en meer.

Het bedrijf is op missie om: ‘’vrouwen over de hele wereld tijd voor zichzelf te laten nemen, zonder zich daar schuldig over te voelen.’’ Daarbij willen ze loskomen van een cultuur die vrouwen het gevoel geeft dat ze zich voor bijna alles moeten verontschuldigen en dat ze schuldig doet voelen.

Duurzaamheid

Volgens eigen zeggen gebruiken ze momenteel ‘’meer dan 80% gerecyclede materialen en het karton van hun boxen en alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar.’’ Op o.a. Deze manier proberen ze zelf hun steentje bij te dragen aan de natuur. Tevens investeren ze volgens henzelf in CO2-neutrale leveringen in samenwerking met hun vervoerders. Momenteel bouwen ze een eigen ‘’Goodiebox-bos’’ in Denemarken, met als doel om 1.500.000 bomen te planten. Eerder kwamen ze ook al in het nieuws, vanwege de plannen om zo’n 200.000 bomen te gaan planten.

Producten en diensten Goodiebox

Op de webshop van Goodiebox kan je uiteraard boxen vinden, bestaande uit allerlei verschillende producten. Denk hierbij aan haarverzorging, make-up, parfumerie, huidzeroging, en meer. Je kunt naast Goodie Boxes ook andere producten aanschaffen, een voorbeeld daarvan is de Giftcard, een kaart die je cadeau kan doen deze giftcard kan momenteel worden aangeschaft in ruil voor 1, 3, 6 of 12 dozen (boxen), die ieder volgens Goodiebox uit 5-7 producten zullen bestaan.

Een membership (abonnement) aanschaffen is wellicht de meest voorkomende dienst van Goodiebox. Zo kun je zelf bepalen voor hoelang je boxen wilt ontvangen, dit zal tevens ook de prijs bepalen van je abonnement. Goodiebox levert gratis en momenteel krijg je ook een gratis welkomstcadeau.

Laat een review achter!

Al ooit een box bij Goodiebox aangeschaft? Dan zijn we benieuwd naar deze ervaring, laat in de vorm van een review achter wat je van ze dacht. Je zou kunnen schrijven over hoe tevreden je bent met de klantenservice, levering en kwaliteit van de producten. Of laat achter waarom je Goodiebox wel of niet aan anderen zou aanraden. Op deze manier krijgen potentiële consumenten een beter beeld over wat ze van Goodiebox kunnen verwachten. Meer leren over soortgelijke bedrijven kan bij ons door reviews en beoordelingen te lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review