Freedom

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Freedom

Freedom Internet

is een internetprovider die privacy en online veiligheid erg serieus neemt. Het bedrijf biedt internetverbindingen via glasvezel en DSL aan, maar ook digitale TV en bellen.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met deze internetprovider. Kun je ons bijvoorbeeld wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je contact gehad met de klantenservice en wil je hier iets meer over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Freedom

Nadat KPN in 2019 bekendmaakte dat zij het merk XS4ALL wil opheffen, ontstaat er veel ophef. Er komt een petitie, gevolgd door de oprichting van het actiecomité "XS4ALL moet blijven". Ondanks de vele campagnes verandert KPN niet van gedachte. Het actiecomité schakelt vervolgens over op plan B: de oprichting van een nieuwe internet service provider: Freedom. Freedom BV hangt onder Stichting Appeltaart die het ideologische gehalte van de BV bewaakt. Deze juridische structuur moet ervoor zorgen dat Freedom zich niet verliest in commerciële verleidingen. Daarnaast is de domeinnaam Freedom in bruikleen gegeven door Bits of Freedom (BoF). Als het bedrijf zich niet aan hun doelstellingen houdt, kan BoF deze domeinnaam terug eisen.

Producten en diensten van Freedom

Bij Freedom kan je dus terecht voor internet. Het bedrijf biedt glasvezel en DSL internetverbindingen over verschillende netwerken. Maar wat zit er dan bij je internetabonnement bij Freedom inbegrepen?
- Freedom Mail: vijf mailboxen en twaalf aliassen
- Een eigen .nl domeinnaam
- F-Secure Safe beveiligingssoftware voor vijf apparaten
- Een vast IPv4 adres (/32) en native IPv6 range (/48)
- FRITZ!Box modem (7590, 7583 of 5530)
- Deskundige helpdesk

Wil jij nou wat meer uit je internetabonnement halen? Dan kan je bij Freedom ook bellen en digitale TV in combinatie met je internet abonnement aanschaffen. Let wel op: bellen en digitale TV kunnen daadwerkelijk alleen in combinatie met je internet pakket, niet los.

Klantenservice van Freedom

Natuurlijk kan het zo zijn dat je contact wil opnemen met de klantenservice van Freedom, dat kan! Het bedrijf heeft een veelgestelde vragen pagina op hun website waar je even op kunt kijken, maar als je er echt niet uit komt kan je natuurlijk ook gewoon contact opnemen met de helpdesk. Voor algemene vragen of opmerkingen kan je een mailtje sturen naar info@freedomnet.nl. Voor alle technische of factuur vragen kan je een mailtje sturen naar helpdesk@freedomnet.nl of even bellen naar 088-0115666. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Ervaringen, klachten en tips over Freedom

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sten Koster 1 jaar geleden
7.5
Ik ben zeer tevreden met de diensten van Freedom. Ik heb onlangs een pakket gekocht voor internet, tv en bellen en ik kan niet blijer zijn. De installatie was zeer eenvoudig met behulp van d...

Alle reviews ( 1 )

Een Onafhankelijke Provider Die Staat Voor Kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met de diensten van Freedom. Ik heb onlangs een pakket gekocht voor internet, tv en bellen en ik kan niet blijer zijn. De installatie was zeer eenvoudig met behulp van de duidelijke instructies die werden meegeleverd. Wat mij vooral aanspreekt bij deze provider is het feit dat zij onafhankelijk zijn, wat betekent dat er geen sprake is van partijdigheid. Daarnaast biedt Freedom haar klanten privacy en technische ondersteuning waar nodig. Mijn internetverbinding werkt snel en efficiënt; mijn televisie heeft veel meer zenders dan ik ooit had durven hopen; en mijn VoIP-bellen gaat zonder problemen. En dit alles tegen een betaalbare prijs. Wat wil je nog meer? Ik zou absoluut aanbevelen om Freedom te overwegen als jouw volgende ISP!

S
Sten Koster 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!