CCleaner reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

CCleaner

Werk jij regelmatig met computers voor je werk? Dan bestaat de kans dan jij wel eens te maken hebt gehad met virussen of andere prestatieverbeterende problemen. Je kan daarom baat hebben bij het gebruiken van een programma dat de prestatie van jouw apparaat verbeterd. CCleaner is een bedrijf dat jou hierbij wellicht verder kan helpen.

Voordat je CCleaner gebruikt, wil je wel weten of het een goede match is aan jouw behoeftes. Biedt dit programma alles wat jij nodig hebt om je apparaten optimaal te laten runnen? Is het veilig? Hoeveel kost het? Zijn er programma's die beter aansluiten aan mijn behoeftes? Ter beantwoording van deze vragen helpt het om een kijkje te nemen aan CCleaner beoordelingen en reviews. Zo kan jij kijken of het de juiste keuze is om gebruik te maken van het programma dat jij op het oog hebt, of dat je misschien toch nog beter door moet kijken.

Over CCleaner

CCleaner is een digitaal programma die erop gericht is de apparaten waarop het geïnstalleerd wordt schoon en efficiënt te houden. Zo claimt het bedrijf meer dan 2,5 miljard downloads te hebben en maandelijks 35 miljoen gigabyte aan data schoon te maken. CCleaner probeert haar service toegankelijk te maken door het in meerdere talen aan te bieden. Tot heden zijn dit 55 talen.

CCleaner software-oplossingen

De diensten van CCleaner zijn verschillend afhankelijk van jouw behoeftes. Ze bieden hun service aan voor thuis- en zakelijk gebruik. Ook bieden zij hun diensten aan voor verschillende apparaten naast de standaard desktop PC. Zo kan jij CCleaner installeren op je mac of android telefoon. De kern van haar diensten draaien om het verbeteren van performance. Dit doen ze door alle onnodige data op het apparaat op te ruimen zodat jouw computer of iphone niet beschadigd raakt en zo snel mogelijk blijft presteren.

CCleaner gratis en professional

Net zoals de meeste andere digitale programma's, biedt CCleaner verschillende prijzen voor verschillende diensten. Voor thuisgebruik kijk je dan naar ‘Professional’ en ‘Professional Plus’. Deze kosten respectievelijk 30,- en 45,-. Voor deze prijzen krijg je alle vermelde tools tot je beschikking voor een jaar. Je kan ook kiezen om de service te nemen voor twee jaar, je betaald dan wel meer maar het komt voordeliger uit dan als je twee keer voor een jaar zou aanschaffen. Voor mensen die niet zoveel opties nodig hebben, is er de keuze om te kiezen voor de gratis diensten van CCleaner. Je krijgt dan een gelimiteerde versie van het programma, en je kan upgraden wanneer jij dat zelf wilt.

CCleaner Contact

Heb jij nog vragen die jij wilt stellen aan het team van CCleaner over een product dat jij al aangeschaft hebt? Of ben je geïnteresseerd in de diensten maar ben je niet helemaal zeker wat het beste bij jouw behoeftes past? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij zullen je bijstaan voor alle vragen die je hebt met betrekking tot haar diensten. Je kan contact opnemen met CCleaner door een formulier op haar website in te vullen met jouw contactgegevens en je vraag. Je zal daarna op je opgegeven contactgegevens een antwoord van het team ontvangen zodra ze jouw vraag hebben beantwoord.

Reviews, beoordelingen en ervaringen met CCleaner

Heb jij recent gebruik gemaakt van CCleaner? Laat ons dan vooral weten hoe jij het hebt ervaren. Wij, en anderen zijn benieuwd of je de free- of pro versie hebt gebruikt. Is de CCleaner professional echt je geld waard? Hoe zou jij deze programma beoordelen? Schrijf een review of beoordeling achter!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review