AKO reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

AKO

Wanneer je wel eens met de trein reist, dan is er een grote kans dat je ze wel eens tegen bent gekomen: de AKO kiosk. Op vele stations verkopen de winkeltjes literatuur, tijdschriften, snacks drinken en andere zaken.

Maar wat vind je eigenlijk van de service? Heb je wel eens erover nagedacht om er wat te kopen, maar niet helemaal zeker geweest wat je kon verwachten? Door te lezen welke reviews AKO krijgt, kun je een beter beeld krijgen over wat andere mensen denken over dit bedrijf. Kijk daarom eens snel verder wat mensen op ReviewsBird te vertellen hebben over AKO.

Over AKO

AKO, wat staat voor Amsterdamse Kiosk Onderneming, werd in 1878 opgericht. AKO bedient het toenemende aantal reizigers met het openbaar vervoer in producten zoals kranten, tijdschriften, literatuur en andere kleine zaken. Ook verkoopt de AKO cadeaukaarten. Inmiddels is het bedrijf vertegenwoordigd in vele stations en kun je in vele steden wel een kiosk van AKO vinden. Het bedrijf heeft meer dan 100 winkels verdeeld over Nederland. Via AKO’s partner Bookspot kun je ook online literatuur bestellen. In veel gevallen geldt dat wat je vandaag besteld, je morgen in huis hebt.

Producten en diensten van AKO

Je staat te wachten op de trein. Ineens hoor je de bekende NS-tonen en een melding wordt omgeroepen: je trein is nog een kwartier extra vertraagd. Jouw wachttijd is daarmee ineens verdubbeld. Je kunt ervoor kiezen om op het perron te blijven, of om toch maar eens even langs de winkels te lopen. De AKO vind je meestal op het centraal station van een stad en er is een kans dat je hier terecht komt.

Wat zijn de AKO openingstijden?

De AKO openingstijden verschillen een beetje per locatie, maar tijdens kantooruren is er een grote kans dat de AKO open is. Hoewel je er van uit kunt gaan dat Centraal Station Amsterdam AKO filialen heeft, is dit natuurlijk lang niet altijd zo’n vanzelfsprekendheid. Op de AKO website kun je de adressen en openingstijden van alle filialen vinden. Zo weet je altijd waar de AKO zit. Zo hoef je nooit meer voor een gesloten deur komen te staan. En dat is wel zo prettig natuurlijk!

AKO Literatuurprijs

Wellicht ben je nog bekend met de AKO literatuurprijs. Deze prijs werd in 1986 geïntroduceerd door de AKO, met als doel de belangstelling in en het lezen van literatuur te bevorderen onder de bevolking. Ook al is de AKO met de prijs gestart, sindsdien heeft het verschillende namen gekend, afhankelijk van de hoofdsponsor. In 2015 is de naam AKO literatuurprijs veranderd en sindsdien niet meer gebruikt voor deze onderscheiding.

Klachten, complimenten of tips voor AKO

Heb jij wel eens boeken gekocht bij de AKO? Een tijdschrift of krant misschien? Hoe beviel jouw bezoek aan de AKO? Door een review achter te laten van jouw ervaringen in de AKO, help je anderen te beoordelen of zij ook producten willen halen bij deze winkel, of dat ze beter naar een concurrent kunnen overstappen. Hierom is het zo goed om je beoordeling achter te laten. Wacht dus niet langer. Bedankt voor je tijd!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review