Timfit

Alle reviews

Timfit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Timfit

U kunt bij Timfit terecht als u graag wat wil afvallen en een dieet van maaltijdvervangers wilt volgen. Timfit heeft namelijk een ruim assortiment aan maaltijdshakes in verschillende smaken, bijvoorbeeld vanille, banaan, cappucino, aardbei en chocolade. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Timfit lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Timfit achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Timfit
Timfit heeft dus kort gezegd een concept opgezet om u te helpen met afvallen. Daar zijn ze mee begonnen in het begin van 2010. De bedoeling is dat u drie uitgebalanceerde maaltijden per dag nuttigt waarvan u twee maaltijden per dag (meestal ontbijt en de lunch) door de unieke gezonde en uitgebalanceerde Timfit SX-5 maaltijden vervangt. U kunt wel gewoon avondeten, mits dit koolhydraatarm is. Timfit SX-5 is genotificeerd onder nummer NUT/AS 1850/1/2/4/8 door de federale overheidsdienst volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu. Zo weet u dus zeker dat wat u in uw lichaam stopt goedgekeurd en veilig is. U komt zo dus niet voor verassingen te staan. 

Producten en Diensten van Timfit
Oké, maar wat onderscheidt Timfit nou van de duizenden andere dieten en soortgelijke bedrijven? Allereerst hebben de maaltijdshakes van Timfit zo'n 26 gram eiwitten per shake, dit is twee keer zo hoog als bij andere maaltijdvervangers. Ook verwerkt Timfit vier extra ingrediënten die u niet terug zult vinden bij andere maaltijdvervangers, dit zijn L-Choline, L-Carnitine, Chroom en Groene thee. Hiernaast kunt u ook aangeven wat u voor begeleiding wilt en kunt u zo op elk moment van uw afval proces de hulp inroepen van de speciaal opgeleide voedingsdeskundige Dianne. Dianne kan u bijvoorbeeld vertellen wat u kunt eten en welke dingen u kunt combineren zodat het geen saai dieet wordt. 

Maar hoe duur is dieten met Timfit dan? Het bedrijf houdt aan: "meer bestellen is meer korting". Een doos is goed voor zo'n negen dagen afvallen en kost €49,50.  Twee dozen (achttien dagen afvallen dus) kosten €99. Het wordt pas interessant bij drie dozen, 27 dagen afvallen dus, dan gaat de prijs van €148,50 naar €112.  Hoe meer u bij Timfit bestelt, hoe meer korting u dus krijgt. Het bedrijf levert ook gratis aan huis in Nederland en België. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Timfit
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Timfit? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Timfit op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Timfit vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Timfit of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Timfit nu achter.