EcomMedics

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

EcomMedics

Ze zeggen wel eens dat ouder worden een voorrecht is. Toch zijn de tekenen van het ouder worden voor EcomMedics iets waar tegen gestreden moet worden. Daarom hebben zij middeltjes op de markt gebracht om de tekenen van het ouder worden te bestrijden. Crèmes, pillen en andere middeltjes tegen het ontstaan van rimpels of bestaande rimpels te verminderen en middeltjes om gewichtsverlies te bevorderen. Wat vindt u van deze producten? En wat vindt u van de aanbieder? Graag horen wij van u wat u van deze producten vindt. Werkt het? En wat vindt u van de aanbieder? Gaat deze netjes met de consumenten om? Wij hopen dat u uw ervaringen en uw beoordeling over deze online shop in schoonheidsartikelen in een review op deze vergelijkingssite wilt achterlaten!

Over EcomMedics
EcomMedics staat in Nederland bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op een adres in Deventer. Het telefoonnummer en het e-mailadres wat klanten kunnen gebruiken om contact met het bedrijf op te nemen staat ook netjes op de website. Deze website is in beheer bij EcomBizz BV. EcomBizz BV heeft verschillende websites waarop de schoonheidsproducten van Elegance te koop worden aangeboden.

Producten en diensten van EcomMedics
Op de website van EcomMedics worden vier producten te koop aangeboden van het merk Elegance, die te maken hebben met gewichtsverlies. De Elegacne HCG Oral24, Elegance HCG Oral 30, Elegance HCG Oral tablets en Elegance HCG Spray. Het gaat hier om gemakkelijk in te nemen voedingssupplementen die helpen om het hongergevoel te onderdrukken en de verbranding van vet te stimuleren.
Op de pagina de gewijd is aan anti-rimpel middeltjes staat slechts één product afgebeeld. De Elegance Purelift. Het zou hier gaan om een voedende antirimpel crème waarin de bestanddelen Retinol, Matrixyl en het co-enzym Q10 zijn verwerkt. Retinol is een vorm van Vitamine A die in heel veel skincare producten wordt gebruikt. Vitamine A speelt een grote rol in het proces van huidvernieuwing. Matrixyl is een peptide die de productie van collageen stimuleert, goed voor de elasticiteit van de huid. Het co-enzym Q10 komt ook in onze voeding voor en stimuleert een goede bloeddoorstroming, en dus zo mee helpt tegen de gevolgen van het ouder worden.

Complimenten, klachten en tips over EcomMedics
Eerlijk gezegd is het een beetje rare webshop. Slechts 6 producten in het totaal, en zeer weinig informatie over het bedrijf en de mensen achter het bedrijf. Maar goede wijn behoeft geen krans, dus misschien zijn deze 6 producten zo populair bij het Nederlandse en Belgische volk dat dit voldoende is? Heeft u wel eens de antirimpelcrème van Elegance aangeschaft? Helpt het echt? Of misschien bent u kilo’s afgevallen met de stimulerende vetverbrandingsmiddeltjes? Helpen ze echt? Is het een betrouwbaar product? Betekent dit dat je gewoon mag blijven eten en zonder iets te veranderen in je levensstijl toch echt afvalt? Het lijkt te mooi voor woorden! En omdat de producten niet echt goedkoop zijn, zouden wij het wel heel erg prettig vinden als we wat meer informatie over deze schoonheidsmiddeltjes zouden hebben. Daarom vragen wij aan alle mensen die deze crème, pillen en druppels hebben gebruikt om hun ervaringen met ons te delen!

Ben je op zoek naar andere winkels die producten kopen voor huidverzorging? Neem een kijkje naar de HBB24 reviews om er achter te komen wat men vindt van hun producten en service. Het is bij het aankopen van huidverzorging producten essentieel dat je de juiste producten koopt om zo de mogelijke negatieve effecten te voorkomen. Het lezen van andermans ervaringen, meningen, beoordelingen en klachten kan jou helpen om de juiste bedrijven te vinden die huidverzorgingsproducten verkopen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook