De Weegschaal

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

De Weegschaal

Als je op zoek bent naar een online shop dat producten aanbiedt die het innerlijke en uiterlijke verzorgen, dan is De Weegschaal daar een van. Je kunt ook nog artikelen vinden voor die niets te maken hebben met de persoonlijke verzorging, maar wel met de huishouding. Heb je nu ook interesse gehad in de gezondheidswinkel De Weegschaal? Neem even online door wat de ervaringen zijn van hun klanten door enkele De Weegschaal reviews te lezen.

Over De Weegschaal

Het ontstaan van dit bedrijf brengt ons terug naar het jaar 1986. In Utrecht werd met een bakfiets en een garage een start gemaakt met het leveren van gezonde voeding. Door het openen van een webwinkel is de groei van De Weegschaal binnen een korte tijd erg toegenomen en behoort het nu tot een van de grootste online webshops voor natuurvoeding. Hierdoor heeft het bedrijf nog een De Weegschaal shop in Maarssenbroek geopend en zijn grenzen moeten uitbreiden naar België.

Producten en diensten van De Weegschaal

De Weegschaal is een webshop die gezonde en natuurlijke producten biedt aan haar klanten zoals: natuurvoeding, gezondheidsartikelen, dieetvoeding en natuurlijke huidverzorging. Het bedrijf heeft meer dan 50.000 artikelen in hun assortiment. Op de website zijn er zes hoofdcategorieën waaruit je kunt kiezen, namelijk: voeding & reform, gezondheid, verzorging, moeder & kind en huishoudelijk. Onder deze zes categorieën kunnen er nog gekozen worden onder subcategorieën. Onder de rubriek van voeding & reform bijvoorbeeld kun je nog kiezen tussen: bak middelen, ontbijtproducten, warme maaltijden, thee & kruiden, versnapering etc. Onder het rubriek gezondheid kun je kiezen uit de volgende subcategorieën: afslanken, zelfzorg, vitamines en mineralen, diabetes, pijnstillend, medische hulpmiddelen etc. Daarnaast kun je ook huishoudelijke producten vinden zoals: schoonmaakmiddelen, batterijen, producten voor huisdieren etc.

Leveringsbeleid De Weegschaal

Alle aanschaffingen vanaf een bepaald bedrag worden gratis thuis bij je bezorgd op een adres in Nederland of België. Is je bestelling minder dan het minimaal te besteden bedrag, dan moet je een kleine vergoeding betalen voor de levering. Daarnaast kun je ook ervoor kiezen om je bestelling op te halen bij een PakjeGemak locatie van PostNl. De bestellingen van dit bedrijf worden volgens hun website binnen 1 of 2 werkdagen verzonden als alles op voorraad is.

Betaalopties De Weegschaal

Als je wilt betalen bij deze webshop, dan zijn er een aantal betaalmogelijkheden waaruit je kunt kiezen, namelijk: Mastercard, iDEAL, PayPal, Visa, betaal na ontvangst, VVV Giftcard, bankoverschrijving.

Contactgegevens De Weegschaal

Als je op de website van De Weegschaal zoekt naar de klantenservice, dan wordt je doorverwezen naar een webpagina met veelgestelde vragen. Je kunt hier afhankelijk van je probleem of vraag kiezen uit verschillende rubrieken. Je kunt je ook opgeven voor hun nieuwsbrief, om op de hoogte te zijn van hun nieuws. Verder kun je ze ook volgen op social media zoals: LinkedIn, Facebook en Twitter.

Email: klantenservice(at)deweegschaal.nl

Telefoon: 0346-700213

Adres: Winkelcentrum Bisonspoor 1098, 3605 KL Maarssenbroek.

Reviews, beoordelingen en ervaringen voor De Weegschaal

Het delen van je ervaringen met een bepaald product van een bedrijf kan anderen helpen om te weten als ze ook hetzelfde product willen aanschaffen of inkopen zouden willen doen bij dat bedrijf. Heb je al eerder producten besteld van De Weegschaal? Was de levering werkelijk zoals aangegeven op hun website? Hoe vond je de prijs en kwaliteit van de producten? Zou je nog een keer bij ze willen bestellen? Schrijf graag een review van De Weegschaal.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Franse Storm 1 jaar geleden
8.5
Ik kan met trots zeggen dat ik een zeer positieve ervaring heb gehad bij De Weegschaal GezondheidsWinkel. Het was mijn eerste keer dat ik deze winkel bezocht en het blies me weg. Het aanbod...

Alle reviews ( 1 )

Een Positieve Ervaring Bij De Weegschaal

Ik kan met trots zeggen dat ik een zeer positieve ervaring heb gehad bij De Weegschaal GezondheidsWinkel. Het was mijn eerste keer dat ik deze winkel bezocht en het blies me weg. Het aanbod van producten is echt indrukwekkend, er zijn meer dan 50.000 artikelen om uit te kiezen. Ik vond het geweldig dat er zo veel verschillende merken en variëteiten waren van de producten die ik nodig had voor mijn dagelijkse gezondheidsonderhoud. Wat ook opvallend was, is hoe vriendelijk en behulpzaam hun personeel is. Ze hielpen mij geduldig bij het vinden van de juiste producten die geschikt waren voor mijn persoonlijke situatie en gaven zelfs professioneel advies. Bovendien vind ik de prijzen heel redelijk in vergelijking met andere gezondheidswinkels waar ik ben geweest. Ze hebben ook een snelle leveringsservice waardoor online bestellen eenvoudig en handig wordt. Alles bij elkaar genomen zou ik De Weegschaal GezondheidsWinkel ten zeerste aanbevelen als dé specialist op gebied van gezondheid voor iedereen die een betrouwbaar adres wil vinden voor al hun behoeften tav voedingssupplementen, natuurlijke verzorgingsproducten etc.

F
Franse Storm 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!