Body en Fit reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Body en Fit

Ben jij ook op weg naar een fit lichaam en een fitte levensstijl? Is je doel afvallen, spier opbouwen, uithoudingsvermogen verbeter of gewoon gezond blijven? Of je nu aan het begin van je reis staat of al langer onderweg bent, ondersteuning bij het proces kan je helpen je doelen sneller te bereiken. En deze komen in allerlei vormen en maten: voedingssupplementen, shakes, vitamines, kleding en sportattributen.

Maar hoe weet je welke producten je nodig hebt en waar je die kunt krijgen? Op deze pagina vind je de ervaringen die mensen hebben met Body en Fit. De reviews en beoordelingen van klanten kunnen je een beter beeld geven over de producten, recepten en blogs van deze webshop.

Over Body & Fit

Body & Fit is een bedrijf dat is opgericht in 1995, in Nederland en specialiseert zich naar eigen zeggen in sportvoeding, sportsupplementen en dieetproducten. Het distributiecentrum bevindt zich in Heerenveen en de webshop is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal bedrijf.

Hun missie is om de wereld te inspireren een fitter en gezonder te leven te leiden. Naast hun eigen Body & Fit merk, verkoopt Body & Fit ook meer dan 100 andere soorten merken. Sinds 2017 zijn ze aangesloten bij Glanbia Performance Nutrition (GPN), die zich inzet voor voeding met wereldwijd bekende merken.

Producten en diensten van Body & Fit

De webshop van Body & Fit biedt een ruim assortiment aan. Sportvoeding zoals verschillende soorten aminozuren, pre-workouts, energie gels, energierepen, creatine en koolhydraten. Sportsupplementen voor mannen en vrouwen, vitamines en mineralen. Dieetproducten zoals shakes, snacks, vezels, koffie en thee. De website is zo ingedeeld dat je kan zoeken op onderwerp, doel, behoefte of merk. Naast al deze voedingsproducten kan je bij Body & Fit ook kleding, accessoires en sportattributen bestellen. Broeken, shirts, tassen, bekers, yogamatten, foam rollers, handschoenen en meer.

Naast het bestellen van producten, kan je bij Body & Fit ook terecht voor recepten, blogs en work-outs. De recepten zijn voor het ontbijt, lunch, diner en snacks. De recepten zijn op zichzelf al gezond of zijn een gezonde variatie op een bestaand minder gezond recept. De blogs hebben verschillende onderwerpen en structuren. Er worden tips gegeven om fit te blijven, feiten en fabels worden uitgediept, er wordt gekeken naar bepaalde wetenschappelijke artikelen en nog veel meer. De blog wordt onderverdeeld in drie categorieën, namelijk: advies, recepten en efficiente work-outs.

Complimenten, klachten en tips voor Body & Fit

Haal jij je fitness essentials bij Body & Fit? We horen graag hoe je ervaring met hen is geweest tot nu toe. Met een korte review kun je de mensen helpen een keuze te maken, die overwegen gebruik te maken van de producten en diensten van Body & Fit. Vertel ons over je ervaring met de klantenservice, de levering van je bestelling, de kwaliteit van de producten.

Komt wat er op de website staat overheen met wat jij thuis ontvangt? Heb je ervaring met hun klantenservice? Al deze informatie is van waarde en kan je in de vorm van een review achterlaten.

Ben je op zoek naar nieuwe sportkleding? Bezoek onze pagina met JD Sports reviews om te weten te komen wat men van hun kleding en service vindt. Het lezen van de ervaringen, beoordelingen en klachten van andere mensen via online recensies is een goede manier om jezelf in te lezen op bedrijven die sportkleding aanbieden. Door je eigen mening in een review achter te laten kan je ook andere mensen helpen bij het zoeken naar de beste sportkleding!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook