6

WeetWieJeDate
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

6
Reputatie
6
Innovatie en Duurzaamheid

WeetWieJeDate

WeetWieJeDate is een online datingsite beschikbaar voor Nederlandse en Belgische gebruikers die op zoek zijn naar een date, vaste relatie of mailcontact. Het bedrijf hecht veel waarde aan veiligheid en anonimiteit, met gegevens die zijn opgeslagen met een SSL-certificaat en profielen die regelmatig worden gecontroleerd. Gebruikers kunnen partners zoeken op basis van provincie of woonplaats en profiteren van functies zoals het aanmaken van een profiel, bekijken van profielen en versturen van berichten. Naast een gratis account is het ook mogelijk om een premium lidmaatschap aan te schaffen voor extra functionaliteiten. WeetWieJeDate is gevestigd in Uden, Nederland en kan gecontacteerd worden via de website, e-mail of bezoek aan het kantoor. Het bedrijf is ingeschreven onder Kvk Nummer: 08213720 en BTW Nummer: NL821621105B01. Share your experience with WeetWieJeDate through reviews and ratings to help others determine the reliability of the platform.

Wat zeggen de reviews?

WeetWieJeDate lijkt te lijden onder een negatieve reputatie vanwege het gebruik van elkaars database, wat twijfels oproept over integriteit en betrouwbaarheid. Aan de andere kant is de innovatie van het bedrijf indrukwekkend, met efficiënt gebruik van elkaars database om verspilling te verminderen. Alhoewel privacykwesties en afhankelijkheid van elkaars systemen problemen kunnen veroorzaken, lijkt WeetWieJeDate een goede balans te vinden tussen innovatie en duurzaamheid.

Reputatie

6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Gebruikt elkaars database"
De reputatie van het merk lijkt te lijden onder het feit dat ze elkaars database gebruiken, waardoor er twijfels zijn over de integriteit en betrouwbaarheid van hun diensten. Dit kan potentiële klanten afschrikken en leiden tot geloofwaardigheidsproblemen voor het merk.

Innovatie en Duurzaamheid

6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Gebruikt elkaars database"
De innovatie van dit bedrijf is indrukwekkend, aangezien ze gebruik maken van elkaars database om efficiënter te kunnen werken. Dit draagt bij aan de duurzaamheid doordat er minder dubbel werk wordt gedaan en er dus minder verspilling is van middelen en energie. Aan de andere kant kan dit ook leiden tot privacykwesties en afhankelijkheid van de beschikbaarheid van elkaars systemen. Al met al lijkt de innovatie en duurzaamheid bij dit bedrijf goed in balans te zijn.