Relatie Planet reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Relatie Planet

Als je op zoek bent naar een relatie weet je hoe moeilijk het kan zijn om iemand te vinden die bij je past. Gelukkig zijn er tegenwoordig datingsites die je kunnen helpen om je zoektocht makkelijker te maken. Heb jij wel eens gebruikgemaakt van de datingsite Relatieplanet dan zijn we heel benieuwd naar jouw ervaring. Door die ervaring te delen kun je anderen helpen te bepalen of ze ook lid zullen worden van Relatieplanet.

Relatieplanet

is een datingwebsite waar je jouw nieuwe partner kunt vinden. De website richt zich met name op mensen die een serieuze relatie zoeken.

Als jij lid bent of bent geweest van Relatieplanet dan horen we graag wat jouw ervaring is en of je de datingsite aanraad voor anderen. Is de website handig in gebruik en kun je er makkelijk mensen vinden waarmee je een klik hebt. En nog belangrijker, heb je er een relatie aan overgehouden? Deel je ervaring met ons.

Over Relatieplanet

De internetondernemer Chris van Tuijl richtte in 2002 Relatieplanet op. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste datingsite van Nederland en België. Een paar jaar later werden de datingsites Iwannadate en Onehello overgekocht.

Relatieplanet wil voor iedereen beschikbaar zijn, of je nu hoog of laag opgeleid bent, iedereen is welkom. De website scoort hoog op het gebied van privacy, iets wat veel klanten belangrijk vinden. De speerpunten van Relatieplanet zijn dan ook privacy, kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt dagelijks van 9:00 uur tot 17:00 uur bij ze terecht met al je vragen en problemen. Je krijgt altijd binnen 24 uur een bericht terug.

De medewerkers controleren dagelijks of profielen en foto’s correct zijn en aan de eigenaar toebehoren. Omdat ze dagelijks een controle uitvoeren kunnen ze voorkomen dat je nepprofielen, ongewenste berichten en reclame te zien krijgt.

Producten en diensten van Relatieplanet

Iedereen kan via de website lid worden van Relatieplanet om een relatie te vinden. Je kunt kiezen uit een gratis abonnement en een betaald lidmaatschap. Met het gratis lidmaatschap kun je onbeperkt profielen bekijken, foto’s toevoegen en twee gesprekken starten. Met het betaalde profiel kun je ook onbeperkt chatten en zien wie jouw profiel hebben bekeken. Daarnaast krijg je korting op evenementen van Relatieplanet en kun je instellen wie jou mag benaderen.

Zodra je een profiel hebt kun je op zoek gaan naar de persoon die bij jou past. Bij je zoektocht kun je invoeren wat je voorkeuren zijn. Je kunt bijvoorbeeld aangeven welke leeftijd en locatie je voorkeur heeft. Als je iemand gevonden hebt die je leuk vind kunnen jullie elkaar berichtjes sturen. Als jullie daar beiden klaar voor zijn kunnen jullie een afspraak voor een date maken om te kijken of het klikt.

Ervaringen, klachten en tips over Relatieplanet

We zijn heel benieuwd hoe jij het hebt ervaren om lid te zijn van Relatieplanet en op de site op zoek te gaan naar een partner. Kun je ons vertellen of de website makkelijk is in gebruik? Heb je nog andere tips of opmerkingen voor mensen die lid willen worden van Relatieplanet?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review