Passie voor Twee

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Passie voor Twee

Online biedt ons oneindig veel nieuwe mogelijkheden, dat zien we ook terug in de datingwereld. Wellicht dat je zelf ook opzoek bent naar een platform waar je online kunt daten. Dan heb je misschien wel eens van Passie voor Twee gehoord, een Nederlandse dating website.

Weet je alleen wel zeker dat Passie voor Twee ook écht aan jouw specifieke wensen en eisen voldoet. Zijn de profielen op hun website wel echt, zijn ze eigenlijk überhaupt betrouwbaar? Hoe zit het met ervaringen van consumenten die al eens eerder van hun platform gebruik hebben gemaakt? Deze aspecten spelen al gauw een belangrijke rol voor je als consument zijnde. Vandaar dat je op onze reviewsite terecht kunt voor beoordelingen en reviews van klanten die al eens eerder met ze te maken hebben gehad.

Wat is Passie voor Twee

Passie voor Twee is — zoals je misschien al had verwacht aan de naam — een Nederlandse dating website. Momenteel is luidt hun motto ‘’Swingen? Kom binnen!’’. De website is naar eigen zeggen bedoeld voor mannen, vrouwen of stellen die opzoek zijn naar een spannende affaire, of een nieuw avontuur. Profielen worden individueel door hun beoordeeld, zo kunnen ze checken of ze wel betrouwbaar zijn. Daarmee willen ze garanderen dat ‘alleen serieuze vrouwen en mannen worden opgenomen in hun bestand’.

Soorten profielen bij PassieVoor2

Momenteel hebben ze twee soorten profielen bij Passie voor Twee. Ten eerste: een gratis lidmaatschap. Je kunt je op dit moment gratis op hun website inschrijven. Daarmee heb je de optie om profielen op hun website te bekijken. Om je in te schrijven voor het gratis lidmaatschap hoef je enkel basis gegevens als gebruikersnaam, gewenste wachtwoord en e-mail adres, achter te laten. Tijdens het maken van je profiel kan je foto’s plaatsen, vervolgens kan je potentieel op basis van je profiel nieuwe contacten vinden.

Ook bieden ze een betaald lidmaatschap aan. Het betaalde lidmaatschap geef je echter meer opties, daarmee kan je namelijk ook foto’s bekijken, eveneens kan je dan zelf de keuze maken om contact op te nemen. Natuurlijk biedt het betaalde lidmaatschap ook dezelfde eigenschappen als de gratis versie aan.

Veelgestelde vragen en affiliates

Toch nog niet zeker wat je van Passie voor Twee kunt verwachten, of heb je nog vragen voor hun. Dan wordt aangeraden om naar de veelgestelde vragen te kijken. Daar vind je informatie over inloggegevens, lidmaatschappen, betaalmogelijkheden en nog veel meer.

Op hun website hebben ze een programma gemaakt voor bedrijven, en/of freelancers die samen willen werken, dit gaat in de vorm van hun Affiliate Programma. Daar moet je je echter wel eerst voor inschrijven. Dat gaat in de volgende stappen: account gegevens, standaard gegevens, persoonlijke gegevens en aangeven hoe je betaald wilt worden.

Ervaringen en Passievoor2 reviews

Al ooit gedate via Passie voor Twee? Laat hier dan achter hoe je jouw date avontuur via hun hebt ervaren, in de vorm van een review. Zo help je ook meteen andere consumenten die geïnteresseerd zijn in ze. Wil je meer leren over Passie voor Twee, of andere (soortgelijke) ondernemingen? Wees dan welkom op ons reviewplatform.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review