gayPARSHIP

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

gayPARSHIP

Het is voor vrijgezellen soms niet makkelijk om een goede datingsite te vinden als ze op zoek gaan naar een nieuwe partner. Parship is een grote online datingsite die al vele jaren bestaat en voor leden uit de LGBTQ+ gemeenschap sinds enkele jaren ook GayPARSHIP te bieden heeft. Heb jij al ervaring met deze datingsite? Dan ben je hartelijk welkom om jouw ervaring met ons te delen in de reviews van consumenten op onze website. Door jouw beoordeling en het aantal sterren die je de service van deze site geeft publiek te maken geef je potentiële nieuwe gebruikers een duidelijk beeld van wat hen te wachten staat.

Over GayPARSHIP

GayPARSHIP is het zusje van de standaard datingsite Parship en deze sites worden in Nederland en België beheerd door het plaatselijke kantoor in Amsterdam. Alhoewel deze sites eigendom zijn van het bedrijf PE Digital GMBH dat in het Duitse Hamburg gevestigd is kun je gewoon met de klantenservice van GayPARSHIP in onze hoofdstad contact opnemen als je vragen over hoe deze site precies werkt. Je kunt bijvoorbeeld een e-mail sturen of gebruik maken van het telefoonnummer dat op de site te vinden is.

Lid worden bij GayPARSHIP

Je kunt jezelf bij GayPARSHIP gratis aanmelden en registeren om een profiel aan te leggen. Aan de hand van jouw antwoorden op een vragenlijst, je persoonlijke gegevens en je eigen foto's kun je een profiel samenstellen om aan andere gebruikers te laten zien wie je bent. Als je echter volledig gebruik wilt maken van alle functies van deze site dan zul je Premium-lid moeten worden en daarvoor moet je betalen. De kosten van een GayParship lidmaatschap betaal je per maand en het bedrag dat je moet overmaken hangt af van de looptijd van je abonnement. Je kunt via PayPal, creditcard of iDEAL betalen en abonnement worden automatisch verlengd. Met een volledig abonnement kun je ook gebruik maken van de GayPARSHIP app voor je mobiele telefoon of tablet.

Wat zijn de voordelen van een betaald lidmaatschap bij GayParship?

Door voor een betaald abonnement bij GayPARSHIP te kiezen kun je onder andere onbeperkt met andere singles berichten uitwisselen. Daarnaast kun je precies zien welke leden jouw profiel bekeken hebben en met hen contact opnemen. Bovendien kun je op deze manier ook op zoek naar vrijgezellen die zich binnen een zelfgekozen afstand van jou bevinden. Maar er is meer, je krijgt ook nog eens het complete rapport over de persoonlijkheid van je nieuwe partner toegestuurd.

Reviews en commentaren over GayPARSHIP

Om er zeker van te zijn dat je als nieuw lid optimaal gebruik kunt maken van deze datingsite is het verstandig om eerst de GayPARSHIP reviews op onze website te lezen. In de beoordelingen die bij ons geplaatst zijn kun je lezen wat andere gebruikers vinden van de mogelijkheden die deze site te bieden heeft. Aan de hand van het aantal sterren zie je per review direct of degene die hem geschreven heeft tevreden is met de geboden service of niet. Natuurlijk ben je als betaald gebruiker van deze site ook van harte welkom om jouw eigen GayPARSHIP review bij ons achter te laten. Hoe meer reviews er zijn, hoe duidelijker het beeld wordt van de werkwijze van deze datingsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review