Bilove

Alle reviews

Bilove

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Bilove

 

Datingwebsites zijn er in alle vormen en maten. Er zijn datingsites voor mannen die van vrouwen houden, mannen die van mannen houden, en vrouwen die van vrouwen houden. Op ieder potje past een deksel, luidt een oud Nederlands spreekwoord. Maar soms is het zoeken naar de ware gelijk aan het zoeken naar een naald in de hooiberg. Online dating sites schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond.En daarom hebben wij op onze site voor deze speciale online shops een eigen datingrubriek ingericht. Door je in te schrijven bij een bepaalde datingsite met gelijkgestemden maak je de kans al groter om een leuke relatie tegen te komen. De datingwebsite BIlove.nl is er speciaal voor vrouwen die van vrouwen houden. Je hoeft niet meteen volledig lesbisch te zijn, maar in het ieder geval gender nieuwsgierig! 

Over BiLove
Bilove is een website community waar alleen vrouwen welkom zijn. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 60% van de Nederlandse vrouwen bi-gevoelens heeft of bischierig is. Vooral na de menopauze lijken steeds meer vrouwen zich aangetrokken te voelen tot mensen van hetzelfde geslacht. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat alle vrouwen op latere leeftijd lesbisch worden of op zoek gaan naar een biseksuele relatie. Maar het is tegenwoordig volledig geaccepteerd om op zoek te gaan naar vrouwe die dezelfde bi-curiouse gevoelens denken te hebben. De datingsite Bilove.nl en Bilove.be maken het mogelijk voor biseksueel nieuwsgierige vrouwen om in contact te komen met andere vrouwen die dezelfde gevoelens hebben, en hier iets mee willen doen. Wie deze website beheerd en wanneer het bedrijf gestart is of waar het gevestigd is, is helaas niet  bekend. 

Producten en diensten van Bilove
Bilove is een online gemeenschap van enkel vrouwen die meet de gedachte spelen of de behoefte voelen een relatie meet andere vrouwen aan te gaan, en de gezamenlijke interesse hebben om de biseksuele romantiek te ontdekken. Bischierigheid is de laatste jaren een enorme trend geworden onder de grote groep hetero vrouwen. Het woord bischierig is een vertaling van het Engelse woord bi-curious en is  een samensmelting van de woorden biseksueel en nieuwsgierig. Online dating bij Bilove is heel eenvoudig. Na het aanmelden en de persoonsverificatie mag je een gratis profiel aan maken. Je BIiove profiel wordt online gezet zodra je het Bilove lidmaatschap betaald hebt. Hierna kun je jezelf voorstellen aan de Bilove gemeenschap, en chatten met gelijkgestemden. 

Complimenten, klachten en tips over Bilove
Online daten heeft natuurlijk zo zijn voordelen. De voordelen van online daten zijn bijvoorbeeld dat je eerst met elkaar kunt chatten en elkaar zo eerst beter kunt leren kennen voordat je een avond uit plant. Je kunt je potentiële partner selecteren op gelijke interesses. Maar natuurlijk zijn er ook nadelen aan verbonden. Het is niet te controleren of degene aan de andere kant van de digitale datingapp de waarheid verteld of op iets anders uit is. Online datingsites hebben vaak een slechte naam. Een van de meest gehoorde klachten is dat de datingwebsites gevuld worden met fictieve profielen om de betalende klanten aan het lijntje te houden. Heeft u ervaring met Bilove.nl of Bilove.be? Laat ons weten wat uw persoonlijke mening is over deze datingssite. Wij zijn erg nieuwsgierig naar uw beoordeling!