Be2 reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Be2

Be2 is een online matchmaking/dating service die actief is in 37 landen. Het online dating bureau ging live op 1 april 2004 (geen grap) en in hetzelfde jaar al werden ook de Spaanse en Italiaanse diensten toegevoegd. Inmiddels is het bedrijf in nog meer landen internationaal actief, waaronder Nederland. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Be2 lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

Over Be2

Be2 werd opgericht op 1 april 2004, geen grapje, door de online ondernemers Robert Wuttke en Andreas Etten. Oorspronkelijk werd het alleen opgericht als een Duitse matchmaking service. In hetzelfde jaar, 2004 dus, werden ook de Spaanse en Italiaanse diensten toegevoegd. Op dit moment is het hoofdkwartier van het bedrijf gevestigd in Armenië en heeft het bedrijf bijna twee honderd mensen in dienst die het bedrijf maken wat het nu is. Be2 richt zich echt op het regelen van langdurige relaties in plaats van korte relaties.

Producten en diensten van Be2

Be2 vind zichzelf meer vallen onder de categorie relatiebemiddeling dan onder de categorie dating. Dit omdat het bedrijf alleen mensen aan elkaar voorstelt die op zoek zijn naar een serieuze relatie en die ook daadwerkelijk qua persoonlijkheid bij elkaar passen. Het bedrijf matcht vrijgezellen door middel van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Het bedrijf vind dat karaktereigenschappen erg belangrijk zijn in een relatie en ook daadwerkelijk het succes van een relatie kunnen bepalen. De keuze over met wie u nou uiteindelijk daadwerkelijk contact legt bepaalt u zelf, en ook bepaalt u zelf wie uw foto mag zien. Dit zorgt ervoor dat uw privacy altijd gewaarborgd is.

Be2 heeft miljoenen actieve leden wereldwijd en is daarmee dan ook een van de grootste datingsites wereldwijd. Daarnaast heeft het online dating bureau ook een zeer diverse database van leden, zoals verschillende leeftijdsgroepen, alleenstaande ouders, homosexuele mensen, mensen verspreid over heel Nederland, etc. Heeft u nou vragen of opmerkingen voor Be2? Dan lijkt het nog relatief moeilijk om contact op te nemen met het bedrijf. De beste kans zou zijn om even een berichtje te sturen via Facebook of om contact op te nemen zodra u ingelogd bent op uw online dating profiel.

Aanbevelingen, klachten en tips over Be2

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Be2? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Be2 op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Be2 vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Be2 of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Be2 nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review