Sunny Cars

Alle reviews

Sunny Cars

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Sunny Cars

Heb je wel eens een auto gehuurd met Sunny Cars dan willen we graag jouw ervaring horen. Tijdens je vakantie wil je graag compleet genieten en wil je het liefst dat alles goed geregeld is. Laat ons daarom weten wat je ervaring is met Sunny Cars en help anderen op weg. 

Sunny Cars is een bedrijf waar je wereldwijd auto’s kunt huren. Op welk 8000 bestemmingen kunnen ze zorgen dat er een huurauto voor je klaar staat waarmee je jouw vakantiebestemming kunt verkennen.

Wat is jouw ervaring met het huren van een auto bij Sunny Cars. Ging alles zoals je verwacht had? Waren er toch verborgen kosten? Had je problemen, en zo ja, hoe zijn die opgelost? We horen het graag zodat anderen kunnen bepalen of ze een auto willen huren bij Sunny Cars.

Over Sunny Cars
Sunny Cars werd in 1990 opgericht in Duitsland door Kai Sannwald. In die tijd kon je alleen reizen boeken via reisbureaus waar Kai een markt zag om auto's te verhuren. De naam Sunny Cars ontstond omdat ze in het begin voornamelijk auto’s verhuurden op zonnige bestemmingen. 

De eigenaar bedacht het concept van het all-inclusive huurbedrag die je vooraf betaalde. De gedachte hierachter is om het de reiziger makkelijker te maken om een auto te huren. Daarnaast is het duidelijker en transparanter als alle kosten zijn inbegrepen. 

Ondertussen is Sunny Cars niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland, België, Zwitserland en Oostenrijk actief in de autoverhuur. Op de kantoren in München en Haarlem werken ruim 150 personen die zich dagelijks inzetten om te zorgen dat hun klanten een fijne ervaring hebben. Dit doen ze onder andere door nauw in contact te staan met lokale en internationale verhuurders. Ze zijn bovendien aangesloten bij de ANVR en SGR.   

Producten en diensten van Sunny Cars
Sunny Cars heeft zelf geen wagenpark, maar maakt gebruik van partners over de hele wereld die je auto leveren. Maar in welk land je ook een auto huurt, de verzekeringen zijn altijd inbegrepen.

Omdat alle partners verschillende auto’s hebben kies je bij Sunny Cars niet voor een specifiek model, maar voor een categorie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Small, Standard, Premium of Luxury model. Naast de grootte van de auto kun je ook nog kiezen voor een type zoals een cabrio, coupe of SUV.

Als je een model en type hebt gekozen kun je nog heel veel extra’s toevoegen. Zo is het in het buitenland handig om navigatie te hebben in je auto. Een fijne bijkomende service is dat je Sunny Cars bij nood met de auto, 24 uur per dag  kan bereiken. Dit is met name fijn als er een taalbarrière is tussen jou en je lokale autoverhuurder

Ervaringen, klachten en tips over Sunny Cars
Help anderen bij het maken van een besluit over het bedrijf waarbij ze een huurauto gaan huren. Het lezen van ervaringen van anderen zegt vaak meer over een bedrijf dan een mooie website. Mensen kunnen zich hiermee een goed en objectief beeld vormen van het bedrijf en de diensten die ze leveren.