Lotto

Alle reviews

Lotto

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Lotto

Doe jij wel eens mee aan kansspelen? Veel mensen doen wel mee aan een soort van loterij. Misschien jij ook, of misschien ga je wel eens naar het casino, of heb je wel eens een weddenschap gedaan? In elk geval is de keuze in kansspelen niet gering. Grote kans dat je ook wel eens van Lotto hebt gehoord.

Wanneer het op kansspelen aankoopt, is de keuze reuze. De winkansen verschillen uiteraard per spel en per bedrijf. Het kan dus verstandig zijn om eens te kijken wat andere mensen te zeggen hebben over een bedrijf, voordat je ermee in zee gaat. Door het lezen van Lotto reviews, hier op ReviewsBird, weet je beter wat je kunt verwachten. En zo kun je net een stapje voor zijn.

Over Lotto
De loterij is een gebruik dat al heel oud is. Het gaat zeker terug tot in de Romeinse tijd, maar is misschien zelfs wel ouder. Het woord Lotto komt uit het 15e eeuws Italiaans. Lotto betekent simpelweg Loterij in het Nederlands.

Het spel Lotto is in 1955 bedacht door Lothar Lammers, origineel met de naam ‘6 aus 49’. Bij Lotto kunnen de deelnemers zelf bepalen welke nummers ze kiezen. Het aantal nummers dat je moet kiezen verschilt per land en is uiteraard van grote invloed op de winkans. In Nederland en België dien je 6 nummers te kiezen uit de getallen 1 tot en met 45 (tot 2011 was dit in België tot 42). In Duitsland moet je bijvoorbeeld weer uit 49 getallen kiezen.

In Nederland zijn er verschillende merken die een Lotto aanbieden. Wij hebben het hier over de Lotto met de bekende gele balletjes, simpelweg ‘Lotto’. Het spel is onderdeel van De Nederlandse Loterij, ook wel Staatsloterij genoemd.

Producten en diensten van Lotto
Wanneer je de website van Lotto bezoekt, kun je direct zien op welk bedrag de hoofdprijs staat. Je kunt daaronder direct loten kopen. Wanneer je besluit een lot te kopen, kom je voor de belangrijke keuze te staan: je moet zes getallen kiezen waarmee je wilt meespelen. Hier hangt natuurlijk alles van af en als je ze alle zes goed raadt, heb je de Lotto jackpot gewonnen. Indien je niet kunt kiezen worden er ook al automatisch nummers gegenereerd.

De Lotto trekking vindt elke zaterdagavond na 18.00 plaats. Op iedere laatste zaterdag van de maand is het super zaterdag, waarbij er twee trekkingen plaatsvinden. Je kunt ook een Mijn Lotto abonnement nemen. Dan speel je direct met alle trekkingen mee en heb je per kwartaal een extra trekking, alleen voor abonnees. Je kunt Mijn Lotto opzeggen door te bellen met 070 – 550 08 06, het opzegformulier in te vullen (10 dagen verwerkingstijd) of per post een brief te sturen naar Klantenservice Lotto.

Hoe groot is de Lotto winkans?
de Lotto winkans is natuurlijk waar het allemaal om draait. Is het überhaupt zinvol om mee te spelen? Dit moet je uiteraard zelf bepalen. We raden echter wel aan om bewust te zijn met je inzet en niet meer in te zetten dan je kunt missen. De winkans verschilt enorm per spel, en kleine verschillen als kunnen kiezen uit 42 of 45 maken een groot verschil. Op dit moment is de winkans (6 goed geraden getallen tussen de 1 en 45) 1 op 8.145.060.

Klachten, complimenten of tips voor Lotto
Doe jij al mee met Lotto? Wat vind jij van deze loterij? Door een beoordeling te geven aan jouw ervaringen, help je anderen een beter beeld te krijgen van de beschikbare kansspelen. Dat voelt goed! Bedankt voor je tijd.