KerstwinQel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

KerstwinQel

Ben je op zoek naar kunstbomen, kerstverlichting en kerstkransen, maar heb je geen zin om daarvoor naar de winkel te gaan? Om de kerstsfeer in huis te halen hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Tuincentrum Coppelmans in Nuenen heeft hun kerstassortiment online gezet; bij KerstwinQel.nl bezorgen ze nu namelijk al je kerstversiering gewoon bij jou thuis. Hier bij ReviewsBird kun je lezen hoe andere klanten KerstwinQel.nl ervaren hebben, zodat je met een gerust hart een bestelling kunt plaatsen.

Over KerstwinQel.nl

KerstwinQel.nl is een webwinkel die zich specialiseert in het verkopen van kunst kerstbomen in allerlei maten, kerstverlichting voor binnen en buiten en andere kerstversiering. Denk bij kerstversiering bijvoorbeeld aan kerstkransen en guirlandes. Ze zijn de dealer van alle bekende Nederlandse importeurs en fabrikanten en ze verkopen A-merken.
Je kunt via de website van KerstwinQel.nl online bestellingen plaatsen, maar je kunt ook langsgaan bij hun vestiging. KerstwinQel.nl heeft elk jaar een grote kerstmarkt en is onderdeel van Tuincentrum Coppelmans dat gevestigd is in Nuenen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zorgt KerstwinQel.nl ervoor dat je bestelling bij je thuis bezorgd wordt.

Ze hebben op de website ook een overzicht van alle kerstbomen die ze verkopen met hun typische kenmerken. Zo kan je als je nog twijfelt duidelijk zien wat ze verkopen. Er staat dan ook informatie bij over welke verlichting en versiering je per boom kunt uitkiezen en er staat bijvoorbeeld een schema met hoeveel kerstballen je voor welke boom nodig zou hebben.

Assortiment van KerstwinQel.nl

Het assortiment van KerstwinQel.nl is ingedeeld in drie categorieën. Ze hebben: Kunstbomen, Kerstverlichting en Kransen & Guirlandes.

De kunstbomen staan onderverdeeld in de volgende kopjes:

Er is ook een kopje op hun website waar je inspiratie kan opdoen voor jouw kerstdecoratie en kerstsfeer en er is een kopje voor de speciaal door de Snollebollekes ontworpen kerstballen.

Openingstijden en contactmogelijkheden KerstwinQel

De showroom van KerstwinQel.nl is geopend op:
maandag t/m donderdag van 09.30 tot 18.00,
vrijdag van 09.30 tot 20.00,
zaterdag van 09.00 tot 17.30,
zondag van 10.00 - 17.00.

Op eerste en tweede kerstdag zijn ze gesloten.

Ze zijn bereikbaar voor vragen, advies en klachten via de telefoon en de mail:
Tel: 040 - 2906693
Mail: info@kerstwinqel.nl

Betaalmethodes en Verzendopties

Je kunt bij KerstwinQel.nl betalen met iDEAL en met je Nederlandse Creditcard. Voor een betaling met Creditcard worden geen extra kosten in rekening gebracht.
Als je bestelling boven de 100 euro uitkomt dan is de bezorging ervan gratis. Onder de 100 euro bedragen de verzendkosten 7.95. Als je op werkdagen voor 17.00 bestelt, streeft KerstwinQel.nl er naar om je bestelling binnen 48 uur te verzenden.

Reviews, ervaringen en beoordelingen Kerstwinqel.nl

Heb je al een keer iets besteld bij KerstwinQel.nl? Dan willen we je graag vragen om deze ervaringen met ons te delen. Door de reviews van andere mensen kunnen toekomstige klanten snel via ReviewsBird een beoordeling maken of de webshop bij hun wensen past. Is je ervaring tegengevallen? Ook dan horen we het graag, want negatieve reviews kunnen ook helpen. Wees dus niet bang om je minder positieve ervaringen te delen, zo kunnen we een zo duidelijk mogelijk beeld van deze webwinkel schetsen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook