Esteon reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Esteon

De gemiddelde Nederlander verhuist ongeveer zeven keer in zijn leven. De meesten onder ons kiezen daarom ook vaker om een huis te huren i.p.v. te kopen. Maar het is best wel een uitdaging om een geschikte woning te vinden, aangepast aan jouw budget.

Het inkomen van bijna drie vierde van de woningzoekenden is slechts voldoende voor de goedkoopste helft van de huurwoningen op de markt. De concurrentie in dit “goedkopere” marktsegment is dan ook énorm. De gemiddelde woningzoekende heeft een huurprijs in gedachten die per maand zo’n 22 procent lager ligt dan de gemiddelde aangeboden huurprijzen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het inkomen van de meeste woningzoekenden 21 procent tekortschiet (dat is ongeveer 830€ per maand).

De kloof tussen het besteedbare inkomen en de gehanteerde huurprijzen wordt steeds groter en de meeste woningzoekende hebben een onrealistisch beeld van de huidige huurmarkt. Esteon biedt een zoekfunctie die nuttig kan zijn bij het vinden van een geschikte huurwoning.

Over Esteon

Esteon is een zoekservice voor huurwoningen en kamers in Nederland, België en Duitsland. Maar je kan bij Esteon ook zelf een woning of kamer verhuren. In Nederland is Esteon actief in 28 steden en in totaal heeft het bedrijf zo’n 100.000 verhuurders in haar bestand. Esteon telt méér dan 75.000 gebruikers.

Producten en Diensten Esteon

Esteon is een zoekmotor die je toelaat om via bepaalde filters een gepaste huurwoning te vinden binnen jouw budget en rekening houdend met jouw voorkeuren. Esteon maakt gebruik van een slim algoritme dat zich baseert op het gebruikersgedrag van jezelf als huurder. Zo kan het woningplatform je de meest gepaste huurwoningen aanbieden en is er meer kans dat je daadwerkelijk ook relatief snel een geschikte huurwoning vindt. Wanneer je je voorkeuren hebt ingegeven, dan matcht het Esteon zoeksysteem jouw woonwensen aan de beschikbare huurwoningen en kamers voor een periode van 90 dagen. Wanneer er een geschikte match wordt gevonden, dan wordt je op de hoogte gebracht en kan je feedback geven.

Esteon garandeert dat de data van alle vrijkomende woonruimten en verzoeken handmatig door haar Team wordt gecontroleerd. Wanneer je binnen de 90 dagen géén enkele woonmatch hebt gevonden, dan krijg je je geld terug. De klantendienst van Esteon is bereikbaar per telefoon en per email en antwoorden op de meest gestelde vragen zijn terug te vinden op de website. Esteon biedt drie formules: Search, Pro Search en Pro Assistant. Je kan betalen met iDEAL, Mastercard, Visa, Bankcontact, Maestro, Sofort Banking, giro pay en PayPal.

Complimenten, klachten en tips voor Esteon

Heb jij al een huis of kamer gehuurd of verhuurd bij Esteon en wil je graag je ervaring delen? Is de klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en snel? Kwam de aangeboden huurwoning overeen met jouw wensen? Heb jij gebruikgemaakt van de “90-dagen geld terug”- garantie en verliep dit probleemloos? Hoe was het contact met de makelaars? Was de zoekmachine gemakkelijk in gebruik en waren de procedures duidelijk? Werd je goed over je verblijf ingelicht en was alles er plaatse netjes geregeld? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review