Doenkado

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100.0% zou hier weer kopen

Doenkado

Wat doe je als je iemand een leuk cadeau wilt geven maar niet precies weet wat die persoon echt leuk vindt? Om te voorkomen dat het geven van een geschenk op een vervelende ervaring uitloopt kun je natuurlijk een cadeaukaart, kortingsbon of unieke belevenis weggeven. Online vind je inmiddels verschillende aanbieders die allerlei bijzonder cadeaus aanbieden. Met welke aanbieders hebben consumenten de beste ervaringen? Is Doenkado een goede aanbieder of zijn er betere? Door reviews en commentaren van klanten op onze website te lezen kun je er vrij snel achter komen wat je te wachten staat als je online cadeaus en geschenken gaat zoeken.

Over Doenkado

Doenkado is een online shop die eigendom is van GiftNation BV uit Arnhem. Via deze website verkoopt het bedrijf bijzondere geschenken zoals slipcursussen en Wadden dagarrangementen. De keuze op de site is behoorlijk uitgebreid en daarom zijn de producten in diverse categorieën onderverdeeld. Zo vind je makkelijk cadeaus voor de hele familie, romantische geschenken en overnachtingen op unieke plaatsen. Als je na het bekijken van de website nog steeds vragen hebt dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de klantenservice die tijdens kantooruren telefonisch en schriftelijk bereikbaar is. Heb je behoefte aan de mening van andere klanten over de geschenken die Doenkado te bieden heeft? Lees dan hun reviews op onze website.

De producten en diensten van Doenkado

Je kunt bij Doenkado terecht voor giftcards en cadeaukaarten die recht geven op avontuurlijke belevenissen voor jong en oud. Zo kan de ontvanger van de giftcard zelf kiezen welke unieke ervaring hij bij Doenkado wil beleven. Het leuke van een Doenkado giftcard is dat je hem niet compleet hoeft in te wisselen. Als de activiteit die je kiest minder kost dan de waarde van de cadeaukaart dan kun je het restbedrag een volgende keer gebruiken. De belevenissen die je met een cadeaukaart kunt kopen kun je ook zonder de kaart reserveren. Welke belevenissen dat zijn? Wat dacht je bijvoorbeeld van een Doenkado workshop natuurfotografie of een Doenkado slipcursus? Als je van de natuur houdt kun je kiezen voor een wandeltocht over de Veluwe of een Doenkado vogelexcursie. Ga je liever iets avontuurlijks doen? Kies dan voor kajakken in de branding, handboogschieten of Powerkiten.

Reviews en commentaren over Doenkado

Klinkt natuurlijk hartstikke spannend en leuk al die bijzondere activiteiten maar hoe speciaal en uniek zijn ze echt? Deel je ervaring met de cadeaus van Doenkado door een review over dit bedrijf op onze website te plaatsen. Waarom dat belangrijk is? Omdat je op die manier kunt laten zien hoe Doenkado met klanten en hun wensen en klachten omgaat. Niets is zo belangrijk als eerlijke en oprechte meningen en die kun je bij ons kwijt. Andere consumenten zullen het zeer op prijs stellen dat jij jouw beoordeling met hen wilt delen. Zo komen zij er snel achter of Doenkado betrouwbaar is en hoe leuk al die aangeboden belevenissen nu eigenlijk echt zijn. Door alle reviews te lezen krijgt iedereen zicht op de goede en slechte kanten van deze aanbieder.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

E
Evi de la Fontaine und d'Harnoncourt Unverzagt 2 jaar geleden
10
Ik heb onlangs Doenkado ontdekt en ik moet zeggen dat het een van de beste belevenis-websites is die ik tot nu toe heb gebruikt. De website biedt een breed scala aan activiteiten en uitjes o...

Alle reviews ( 1 )

Doenkado.nl - Gewoon de leukste dagjes uit

Ik heb onlangs Doenkado ontdekt en ik moet zeggen dat het een van de beste belevenis-websites is die ik tot nu toe heb gebruikt. De website biedt een breed scala aan activiteiten en uitjes om uit te kiezen, meer dan 300 unieke items! Het was zo moeilijk om slechts één ding te kiezen omdat er zoveel leuke opties waren. De prijzen zijn ook redelijk voor wat je krijgt en alles op de website is duidelijk aangegeven, wat helpt bij het maken van een keuze. De boeking verliep soepel en er waren geen problemen met betaling of communicatie. Toen we onze activiteit deden, werden we begroet door vriendelijke medewerkers die ons hielpen bij het inchecken. Ze waren enthousiast over hun werk en beantwoordden al onze vragen geduldig. We hadden allemaal enorm veel plezier tijdens onze dagactiviteit! Kortom, ik zou Doenkado ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige belevenis-website waar je verschillende leuke activiteiten kunt vinden tegen eerlijke prijzen.

E
Evi de la Fontaine und d'Harnoncourt Unverzagt 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!