CoolGift

Alle reviews

CoolGift

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Kamernet
Kamernet

Woonruimte is in Nederland niet altijd beschikbaar. Zeker in de grotere steden kan het lastig zijn om een leuke en betaalbare woning te vinden. Wan...

Logo BloomPost
BloomPost

Wil je iemand verrassen met een groen, duurzaam cadeau? Stuur dan één van de originele cadeaus van Bloompost bijvoorbeeld. Bloemen en...

Logo IJzersterke geschenken
IJzersterke geschenken

Het aanbod aan relatiegeschenken is de laatste jaren sterk gegroeid en daardoor is het er niet makkelijker op geworden om originele cadeaus te vind...

Logo Belevenissen.nl
Belevenissen.nl

Cadeaus uitgeven waren voornamelijk religieuze rituelen die werden gedaan door de romeinen of germanen. Zo vierden de romeinen elke 17 december een...

CoolGift

Vind jij het ook zo moeilijk een leuk cadeautje uit te zoeken voor je partner, vriend of vriendin? Te oud om je vader een zelfgemaakte tekening te geven voor Vaderdag? Kijk dan eens op ReviewsBird.nl. Hier vind je talloze online webshops die van alles en nog wat verkopen. Websites met kleding, persoonlijke verzorging, auto’s, telefoons, verzekeringen, fietsen en nog veel meer! En ook speciale cadeausites, Zoals Coolgift bijvoorbeeld. Op deze website vind je honderden cadeauartikelen die je online kunt bestellen. Je kunt ervoor kiezen om het cadeau leuk in te laten pakken en op een afwijkend adres naar keuze laten bezorgen, zowel in Nederland als in België. Wel eens wat besteld bij Coolgift. Vertel ons over uw persoonlijke ervaring met deze online aanbieder van leuke, grappige en flauwe cadeaus. U kunt uw beoordeling in de vorm van een review bij ons op de website achterlaten. 

Over Coolgift
CoolGift is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatief goede en leuke gadgets. In 2007 begon Jurgen  Donauwer uit hobby een website met de naam iGadgets.be. Het werd een succes en 2 jaar later bouwde hij eenzelfde website voor het Nederlandse publiek. Al gauw volgden Duitsland en Frankrijk. In 2015 veranderden ze de naam in Goolgift, wat internationaal wat beter klinkt. Inmiddels leveren ze pakketjes aan heel West-Europa. Pakjes worden in Nederland verzorgt door de PostNL Behalve aan particulieren levert het bedrijf ook direct aan bedrijven. Er is een ruime voorraad aan promotie gadgets en relatiegeschenken. Het bedrijf staat onder de naam Acrust BV geregistreerd op een adres in het Belgische plaatsje Hechtel, gemeente Hasselt, in de provincie Antwerpen. 

Producten en diensten van Coolgift
Bij Coolgift kan je cadeautjes kopen, heel veel! Alle producten zijn handig onderverdeeld. Je kunt sorteren op relatie (vriend, vriendin, moederdag, verjaardag, Pasen, Kerst etc), op prijs, home & lifestyle, tech en gadgets, fun & games, en heel veel andere cadeau-ideeën. 
Verstelbare laptop tafels, leuke en originele flessen openers, opblaas flamingo en donut voor in het water, lekkere warme onesies voor thuis, puzzels in alle vormen, liefdes pillen, sudoku toiletpapier, leuke spelletjes, chocolade anussen, badeendjes, the useless box en nog honderden andere leuke en zinloze artikelen. In Nederland kun je met iDeal betalen en de gekozen kado’s worden binnen 24 uur op het adres van uw keuze afgeleverd. Er geldt een 90 dagen niet goed, geld terug garantie. De garantievoorwaarden staan keurig op de website weergegeven. 

Complimenten, klachten en tips van Coolgift
Niets is zo vervelend als dat er iemand jarig heeft die niet weet wat hij wil hebben, of als je zelf helemaal geen inspiratie hebt. Voor al deze mensen kan ik een bezoekje op de website van Coolgift wel aanraden. Hier vind je genoeg onzin kadootjes en leuke hebbedingetjes om cadeau te doen met kerst, verjaardagen en jubileums. Of gewoon, voor de lol. De website ziet er in het ieder geval erg leuk uit. Maar hoe staat het met de rest? Wat vind u van de prijs en de kwaliteit van de spullen? Is deze webwinkel betrouwbaar? Wij hopen dat u uw ervaring met ons wilt delen en een review op onze site wilt achterlaten.