Bloomgift

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bloomgift

Bloemen zijn een geschikt geschenk voor elke gelegenheid - verjaardagen, diploma's, bruiloften, pensionering of wanneer je maar iemand wilt vertellen dat je ze waardeert. Maar waar vind je de mooiste boeketten voor de beste prijs? Als je gewoon zoekt op bloemenwinkels, krijg je een overweldigend aantal opties voorgeschoteld. Hoe kunt je dan een keuze maken? Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het lezen van recensies op ReviewsBird.nl. Anderen met ervaring kunnen je vertellen of zij het bedrijf aanbevelen kunnen of niet, zodat je uiteindelijk de beste keuze maakt.

Over BloomGift

BloomGift is een webshop voor het bestellen van bloemen en boeketten. Naast bloemen biedt BloomGift ook diverse andere cadeau-artikelen zoals ballonnen of knuffels voor allerlei speciale gelegenheden.

Producten en diensten van BloomGift

BloomGift verkoopt bloemen, taarten, ballonnen en andere cadeau-artikelen.

Bloemen en Boeketten

Je kunt kiezen uit rozen, tulpen, gerbera's, anjers, hortensia's, zonnebloemen of een combinatie hiervan in een boeket. Je kunt er ook voor kiezen om ze als "brievenbusbloemen" te laten bezorgen - je ontvangt dan een plat pakketje (dat waarschijnlijk in je brievenbus past) met de gekozen bloemen.

Combi Deals

Voor speciale gelegenheden heeft BloomGift ook Combi Deals samengesteld, die naast bloemen meerdere producten omvatten om een complete cadeau te maken. In een Verjaardags Combi Deal krijg je bijvoorbeeld een doos rozen, een ballon en een chocoladereep. In een Geboorte Combi Deal krijg je een boeket, een ballon en een knuffel.

Bloemenabonnementen

Met een bloemenabonnement krijg je bloemen thuisbezorgd op vaste bezorgdagen. Zo kun je ervoor zorgen dat je altijd verse bloemen in huis hebt. Je kunt zelf bepalen hoeveel bloemen je wilt ontvangen - de opties zijn 4, 8, 12 of zelfs 24 leveringen per jaar.

Planten

Naast snijbloemen kun je bij BloomGift ook potplanten bestellen. Heb je iets nodig voor je woonkamer of kantoor, er is een ruime keuze uit kleine tot grote kamerplanten. Hiernaast heeft BloomGift voor je tuin ook diverse aanvullingen zoals olijfboompjes, mandarijnenboompjes of pannenkoekplanten.

Verzending

Alle bloemen worden dagelijks vers geleverd door BloomGift.

Bestelt je voor 14:00 uur, dan worden je bloemen de volgende werkdag geleverd binnen Nederland en België.

Verzendingskosten zijn afhankelijk voor de type van pakket:
Voor alle brievenbus pakketten binnen Nederland worden 4,95 euro verzendkosten verrekend.
Voor alle overige pakketten binnen Nederland worden 6,95 euro verzendkosten verrekend.

Contact

Er zijn meerdere manieren om contact op te nemen met Bloomgift - je kunt bellen, chatten of een bericht sturen op social media.

De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur.

Whatsapp:

31646266660

Telefoon:

085-9020402

Facebook en Instagram

Recensies, ervaringen en beoordelingen over BloomGift

Heb je al eerder een boeket besteld of ontvangen van BloomGift? Wil je je ervaring delen? Je kunt het bedrijf complimenteren met hun prachtige producten of uitstekende service. Of als je niet helemaal tevreden was met je aankoop, kun je hen laten weten wat zij zouden moeten veranderen om hun klanten beter van dienst te zijn. Daarnaast kunt je potentiële klanten ook advise geven of ze wel of niet bij BloomGift moeten bestellen. Iedereen wil er zeker van zijn dat hun bloemen vers, mooi en op tijd geleverd worden. Help ze door ze te laten weten of ze dit allemaal kunnen verwachten van Bloomgift!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook