best direct ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Best Direct

Houdt jij ervan om regelmatig op zoek te zijn naar koopjes, die je kunt gebruiken in- en rondom het huis? Dan is het niet altijd makkelijk om te slagen in die zoektocht. Best Direct is een bedrijf dat je daarbij wellicht verder opweg kan helpen.

Voordat jij deals bij Best Direct gaat bekijken, wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Daarbij kan je denken aan kwesties als: wat voor producten kan ik allemaal vinden in het assortiment van Best Direct? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Valt Best Direct eigenlijk wel te vertrouwen? Wat voor verzendtijden en leverkosten kan ik verwachten? Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen, kan je op onze website, Best Direct beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Best Direct

Best Direct is een online webshop, het bedrijf is onderdeel van Best Direct International Ltd. De producten van de onderneming zijn verkrijgbaar in meer dan 40.000 Europese winkels, aldus Best Direct. Het bedrijf werd opgericht in 1992, oorspronkelijk voor televisie en demonstratieverkoop, wat al begon in de jaren 40 van die eeuw. De voorraad van de onderneming bevindt zich door geheel Nederland, zodat ze in staat zijn om een snelle levering te garanderen.

Producten en diensten van Best Direct

Best Direct is een bedrijf waar je allerlei soorten fitness, woon- en gezondheidsproducten kunt vinden. Het assortiment van het bedrijf is op hun website onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder: Fitness, Mooi & Gezond, Huishoud & Keuken, Wonen & Slapen, Tuin & Klussen, Speelgoed en meer. Daarnaast biedt het bedrijf ook een aantal merken aan, zoals: Gymform, Restform, Starlyf en Velform. Producten zijn voorzien van foto’s, video, omschrijving, prijs en meer informatie over de specifieke inhoudt. Een gedeelte van het assortiment is afgeprijsd.

Betalen en bezorgen

Ben je gereed om te bestellen? Dan kan je tijdens het betaalproces gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden, zoals: achteraf betalen met Klarna, of betalen in 3 termijnen met In3. Klanten hebben 30 dagen bedenktijd, op de bestelling zit volledige garantie. Best Direct levert gratis binnen Nederland en verzend pakketjes binnen 24 uur van de bestelling.

Contact

Wil je graag een bestelling plaatsen bij Best Direct, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan kan dat op verschillende manieren. Zo kan je op de website veelgestelde vragen vinden, waar je wellicht al antwoord op je vraag krijgt. Voor direct contact kan je mailen naar het adres: support@best-direct.nl. Zelf langs gaan bij Best Direct International Benelux BV. is mogelijk aan de Hogebrinkerweg 19, 3871 KM, Hoevelaken. Het retouradres van het bedrijf is: Twijnstraweg 15, 2941 BW, Lekkerkerk.

Reviews en beoordelingen over Best Direct

Heb je al eens eerder deals gevonden op Best Direct? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat beviel! Deel je mening over Best Direct met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde te bepalen of Best Direct wel te vertrouwen valt. Meer reviews en beoordelingen over soortgelijke ondernemingen lezen gaat ook, bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

D
Danique Ali 1 jaar geleden
8
Best Direct is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar innovatieve teleshopping producten. Ik heb onlangs een paar items gekocht en ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit en ef...

Alle reviews ( 1 )

Best Direct: Een Innovatieve Keuze

Best Direct is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar innovatieve teleshopping producten. Ik heb onlangs een paar items gekocht en ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit en effectiviteit ervan. Alle producten zijn 'Bekend van TV' en bieden een unieke en handige manier om het huishouden, fitness, koken en meer aan te pakken. Ik was erg blij met hun snelle leveringsservice - ik bestelde vandaag, ontving mijn aankoop morgen al! De website was eenvoudig in gebruik met duidelijke beschrijvingen van elk product inclusief afbeeldingen zodat je weet wat je krijgt. Het betaalproces ging gemakkelijk en veilig. Eén ding dat me echt verraste was de innovatie die achter deze artikelen schuilgaat- het zijn geen gewone alledaagse spullen maar slimme uitvindingen die werken zoals beloofd! De prijzen waren ook zeer concurrerend vergeleken met andere winkels of webshops waar dezelfde items duurder waren geprijsd.

D
Danique Ali 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review