ActievandeDag.nl

Alle reviews

ActievandeDag.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

ActievandeDag.nl

Iedereen houdt van een goede deal! Of het nu gaat over een bepaald product met korting of een snoepreisje aan een lagere prijs, als we iets in afslag kunnen kopen, worden we daar blij van. Bij ActievandeDag kun je terecht voor een nieuwe deal, een nieuwe actie elke dag. Het is natuurlijk wel de moeite om eerst eens goed te lezen wat andere mensen te zeggen hebben over dit bedrijf. Zijn er veel klachten, of net veel complimentjes? Lees verder op ReviewsBird en kom meteen te weten wat andere mensen denken van ActievandeDag!

Over ActievandeDag.nl
ActievandeDag.nl is een website die allerlei kortingen en tijdelijke promoties opsomt, waar je dan gebruik van kan maken. De website is een onderdeel van Emesa Nederland B.V, een internationaal e-commercebedrijf waaronder ook Vakantieveilingen.nl, Vakantieveilingen.be, Actievandedag.be en Slajeslag.nl vallen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht en werd opgericht in 2004.  In 2017 werd het bedrijf overgenomen door Talpa Network. Je kunt ActievandeDag.nl volgen op Facebook en Twitter. Ze zijn bereikbaar per e-mail en per telefoon, of via een contactformulier op de website.

Producten en diensten van ActievandeDag.nl
Op ActievandeDag.nl krijg je elke dag nieuwe deals, in samenwerking met allerlei hotels, restaurants, pretparken, reisaanbieders, enzovoort. Je moet dan vooral denken aan categorieën zoals Producten (gadgets, speelgoed, erotiek, boodschappen, klussen, sieraden, ... ), Overnachten (hotels, stedentrips, campings, vakantieparken, enzovoort), Bespaartips (voor allerlei abonnementen, internet, telefonie, auto en energie), Uitjes (Workshops, dagjes en avondjes uit, speelparken, dierentuinen, musea, sauna & beauty,... ). Hiernaast kun je ook nog aanbiedingen vinden in de sectoren Fun, Pak je rust, Voorraad aanvullen, Klussen en Bekend van TV & Radio.

Je kunt voor al deze deals via de website betalen met iDEAL, MasterCard, Leisure Card, VISA, PayPal en Bancontact Mister Cash. De vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW maar hier zijn eventuele bijkomende kosten zoals administratie-, boekings- en verzendingskosten niet meegerekend. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van ActievandeDag.nl, waarmee je de nieuwste deals in je inbox kan ontvangen. Je krijgt ook exclusieve deals. Op de website van ActievandeDag kun je ook een blog vinden, ter inspiratie. Als je je boeking wil wijzigen, moet je contact opnemen met de aanbieder van de specifieke deal. Het is mogelijk om een aangekochte deal binnen 14 dagen te annuleren, zonder opgave van redenen, tenzij expliciet werd aangegeven dat dit niet mogelijk is.

Klachten, complimenten en tips voor ActievandeDag.nl
Wat denk jij van ActievandeDag? Heb je hier zelf al eens een goede deal kunnen opsnorren en je wilt andere mensen vertellen over jouw positieve ervaringen? Dan kun je dat hier op ReviewsBird doen! Een complimentje geven aan het bedrijf toont aan mogelijke klanten dat andere mensen er toch tevreden over zijn, zo kunnen zij beter een beslissing nemen. Maar ook als je niet tevreden bent over de diensten, de producten of de deals zelf kun je dat hier laten weten. Een klacht is net zo interessant als een complimentje, want dat zegt vaak veel over een bedrijf! Wat je mening ook is, schrijf een review over ActievandeDag!