Pink or Blue

Alle reviews

Pink or Blue

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Large
Large

Kleding en merchandise bieden ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van de rest. Of je nou houdt van casual, atletische, vintage, etc. kledin...

Logo IKenIK
IKenIK

Shoppen is altijd leuk, Speciaal als het voor de kleintjes is. Wie vindt het nu niet leuk om de kinderen of kleinkinderen te verwennen. Of misschie...

Logo De Grote Speelgoedwinkel
De Grote Speelgoedwinkel

Met je kinderen speelgoed kopen in een echte speelgoedwinkel kan op zijn zachtst gezegd een behoorlijke uitdaging zijn. De kinderen en jij krijgen ...

Logo Wiggle
Wiggle

Wiggle is een (online) sportzaak in Engeland. In Nederland wisten we allang dat fietsen de beste manier van vervoer is: goedkoop, milieuvriendelijk...

Pink or Blue

Een baby krijgen is voor velen van ons een enorm mijlpaal en dat gevierd mag worden! Daar werken we goed aan mee, want in 2021 zijn er extra veel kindjes bij gekomen. We willen natuurlijk leuke productjes hebben en goed voor de baby kunnen zorgen. Wellicht dat je zelf een nieuweling voor in het gezin binnenkort verwacht. Tijdens je zoektocht naar goede babyproducten ben je wellicht wel eens bij Pink or Blue terecht gekomen. Pink or Blue is namelijk gespecialiseerd op het gebied van babyartikelen. 

Weet je alleen wel zeker of Pink or Blue aan jouw eisen en verwachtingen zal voldoen? Je wilt natuurlijk niet teleurgesteld worden, vandaar dat je op ons portaal reviews en beoordelingen vind van consumenten. Lees bijvoorbeeld over de gemiddelde ervaring van consumenten, of lees over wat men van de klantenservice, verzendtijden, etc. denkt. 

Over Pink or Blue
Pink or Blue is zoals de naam al doet suggereren een webshop die gericht is op het aanbieden van baby-artikelen. Zo bevinden zich diverse producten gericht op vanalles dat jij tijdens je zwangerschap en daarna kunt gebruiken. Een van de doelen van het bedrijf is om essentiële producten aan te bieden voor ouders, vandaag de dag doen ze dat met een assortiment van 30.000+ producten. 

Het bedrijf richt zich voornamelijk op producten voor baby’s, echter bevinden zich producten voor kindjes van 0-6 jaar op de website. Het is de missie van Pink or Blue om men efficiënt te kunnen laten shoppen, maar tevens ook het essentiële assortiment aan te bieden. 

Producten en diensten Pink or Blue
Eenmaal aangekomen op de webshop van Pink or Blue bevinden zich categorieën aan producten waar je zelf op kunt zoeken. Hierbij moet je denken aan: kinderwagens, autostoeltjes, verzorging & voeding, kinderkamer artikelen en meer. Deze categorieën zijn bestaan weer uit subcategorieën, om je zoektocht nog verder te specificeren hebben ze een ingebouwd filter waar je bijvoorbeeld de prijs, het merk, type design en nog veel meer kunt aanpassen. 

Het bedrijf richt zich niet alleen op Nederland. Ze zijn namelijk ook in diverse andere landen actief, om er een paar op te noemen: Italië, Zweden, Frankrijk, Finland, Oostenrijk en Zwitserland. Heb je iets gevonden wat je wilt bestellen dan kan je een van de volgende betaalmogelijkheden in acht nemen: iDEAL, Klarna, PayPal, American Express, Mastercard, Visa, Vooruitbetalingen, Discover Card en Diners Club International. 

Contact
Wil je contact met ze opnemen? Dan kan je op hun website bij de FAQ (Veelgestelde Vragen) informatie vinden over allerlei dingen. Daarnaast kan je daar ook de status van je bestelling zien. In bezit van een Pink or Bluekortingscode? Informatie daarover kan ook bij de FAQ-pagina gevonden worden. Het bedrijf kan ook via de volgende socialmedia kanalen gevonden worden: Facebook, Instagram en Pinterest.

Reviews en beoordelingen Pink or Blue
Heb je al eens ervaringen opgedaan met Pink or Blue? Laat dan weten wat je van ze vond. We vinden namelijk dat jouw mening belangrijk is en dat je deze ergens moet kunnen delen. Daarbij komt kijken dat je ook op deze manier andere consumenten kunt helpen door ze kennis rijker te maken over hoe Pink or Blue nou daadwerkelijk bevalt. Wil je meer leren over Pink or Blue en gelijksoortige bedrijven, of heb je andere bedrijven waar je meer over wilt weten, dan kan je bij ons reviews en beoordelingen vinden.