leesmap.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

leesmap.nl

Vandaag de dag lezen we regelmatig magazines en tijdschriften. De kans is aanwezig dat je dit zelf ook regelmatig doet, het is immers niet voor niets zo dat tijdschriften in onze moderne samenleving over eigenlijk van alles gaan en dus voor vrijwel iedereen iets leuks te bieden hebben. Misschien dat je op zoek bent naar een plek waar je goedkoop tijdschriften kunt kopen, dan is leesmap.nl wellicht wel interessant.

De onderneming leesmap.nl is namelijk gespecialiseerd in de verkoop van leesmappen, mappen van tijdschriften. Alleen wat kan je eigenlijk verwachten van het bedrijf, zullen ze wel aan je eisen voldoen? Om daar beter achter te komen kan je op ons review portaal, reviews en beoordelingen vinden. Want welke manier is nou beter om van de ervaringen van consumenten te leren, die al eens eerder bij het bedrijf hebben besteld?

Over leesmap.nl

Leesmap.nl is - zoals de naam al doet suggereren - een abboneersite, die gespecialiseerd is op het gebied van de verkoop van leesmappen. Het bedrijf is naar eigen zeggen de grootste leesmap aanbieder van Nederland. De website is een combinatie van gezamenlijke leesmappen uit Nederland. Op de website van het bedrijf zie je dan ook direct uit welke tijdschriften je kunt kiezen voor jouw persoonlijke leesmap. Het bedrijf bezorgd vandaag de dag door heel Nederland.

Producten en diensten leesmap.nl

Zoals vermeld is leesmap.nl een abboneersite, momenteel beschikken ze over twee verschillende type mappen, de zogenoemde ‘’Compactmap’’ en de ‘’Gezinsmap’’. De compactmap bestaat elke week uit 7 verschillende tijdschriften met 1 wisselend maandblad, momenteel kost dit € 4,60 per week. De gezinsmap is wat uitgebreider, deze bestaat uit 13 weekbladen en wederom 1 wisselend maandblad en kost momenteel € 6,00 per week. Daarnaast verkopen ze ook andere producten zoals cadeaukaarten van verschillende waardes.

Opzegging van de leesmap is mogelijk, maar moet volgens het bedrijf direct worden doorgegeven aan de desbetreffende leesmap vestiging. De adresgegevens staan volgens leesmap.nl op de omslag (vermeld aan de binnenkant of achterkant) van een van de tijdschriften. Ze geven ook een disclaimer op hun site aan dat de informatie ‘’met de grootste zorg samengesteld’’, is samengesteld. Maar er toch een fout of onvolledigheid in kan zijn geslopen.

Contact

Wil je contact opnemen met leesmap.nl omdat je een vraag, klacht, idee, of andere reden hebt om contact te zoeken? Dan is dat momenteel alleen mogelijk via het online invulformulier dat je op hun website kunt vinden. Hiervoor moet je wel enkele gegevens invullen zoals je naam, adres, e-mail adres, abonneenummer en nog meer gegevens. Ook kan je veelgestelde vragen op de website vinden, wellicht dat je daar extra kennis kunt verschaffen.

Reviews en beoordelingen leesmap.nl

Al ooit een leesmap bij leesmap.nl besteld? Dan willen wij graag weten wat je van ze dacht! Wij vinden dat jouw mening belangrijk is en je het recht moet hebben om deze te kunnen delen, vandaar dat dit bij ons in de vorm van reviews kan. Op die manier help je ook nog eens andere consumenten door ze een vollediger perspectief te geven, over hoe leesmap.nl en ander bedrijven nou écht worden ervaren. Wil je meer leren over bedrijven als leesmap.nl? Dan kan je op ons portaal, reviews en beoordelingen vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review