Happy-Size.nl

Alle reviews

Happy-Size.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Happy-Size.nl

Als je een maatje meer hebt, dan is het niet altijd even gemakkelijk om stijlvolle kledij te vinden die je ook goed pat. Veel winkels richten zich immers voornamelijk op de kleinere maten. Bij Happy-Size.nl kun je een webshop vinden met kleding en schoenen in een “plus size”. Lees zeker eerst eens goed op ReviewsBird wat huidige klanten van dit bedrijf te zeggen hebben over het aanbod. Hoe ervaart men de producten en de diensten van Happy-Size? Lees de beoordelingen en kom er alles over te weten.

Over Happy-Size.nl
Happy-Size is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Amsterdam. Het maakt onderdeel uit van Mail Order Finance GmbH, een Duitse corporatie. Happy-Size.nl is bereikbaar per e-mail en per telefoon (van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 21:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur. Hiernaast kun je ook een bericht achterlaten via een contactformulier op de website. Het bedrijf beschikt over een Stichting Thuiswinkel Waarborg. Je kunt Happy-Size volgen op Facebook en Twitter.

Producten en diensten van Happy-Size.nl
Bij Happy-Size.nl kun je via hun webshop allerlei “plus size” kleding aankopen, dus voor mensen met een maatje meer. Voor Dames zijn  er dan onder andere jurken, rokken, blouses, shirts, broeken, jeans, schoenen, lingerie, enzovoort. Je kunt er ook sieraden & accessoires, sport- & outdoorkleding vinden. Hiernaast is er een sectie voor advies, voor bijvoorbeeld figuurtype, kleuren, jeans, maten, schoenen. Voor Heren komen hier nog een aantal zaken bij, vooral overhemden, truien, gebreide vesten, colberts & kostuums. Op de website van Happy-Size.nl is er ook een hele sectie voor Inspiratie, waar je huidige trends kan vinden, kledingcombinaties, en een blog met allerlei tips.

Er is ook een sectie Koopjes op de site, waar je bepaalde producten in afslag kan aanschaffen. Wat betreft merken heeft Happy-Size.nl er een heleboel in het aanbod, zoals Blue Moon, Rock your curves, MEN Plus, Janet & Joyce, Tamaris en Taschenherz. Je kunt voor alle producten van Happy-Size.nl betalen met PayPal, VISA, Maestro, iDeal, acceptgiro (binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling) of betalen in termijnen met krediet. De prijzen op de website zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Happy-Size.nl beschikt over een Shopping App, die je kunt downloaden in de App Store en via Google Play. Je kunt je ook inschrijven voor hun nieuwsbrief. Op de website zijn er maattabellen te vinden, om er zeker van te zijn dat je de juiste maat vindt.

Klachten, complimenten en tips voor Happy-Size.nl
Indien je niet tevreden zou zijn over je bestelling bij Happy-Size.nl, heb je altijd de mogelijkheid om die binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te retourneren. Dat is zonder kosten. Je kunt je klacht ook delen met andere mensen hier op ReviewsBird. Waarom was je niet tevreden met je bestelling? Was het product niet naar wens, heb je een opmerking over de service van Happy-Size.nl, of is er nog een ander probleem? Laat dat zeker weten! Zo kun je andere mensen goed verder helpen. Maar ook als je een complimentje wil geven kun je dat hier doen. Schrijf een review over Happy-Size en deel je ervaringen.