Bulk

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Bulk

Voor mensen die een actief en sportief leven lijden is gezonde voeding heel belangrijk. We zijn dan ook benieuwd of je ervaring hebt met de voedingssupplementen van Bulk. Jouw ervaring kan anderen helpen om te bepalen of dit merk ook geschikt is voor hun. Jouw ervaring is daarom heel waardevol.

Bulk (voorheen Bulk Powders) is een merk dat zich richt op een supplementen en inspiratie voor een gezonde leefstijl. Je kunt hier producten kopen die je helpen om jouw gezondheidsdoelen te behalen en volgens bulk op eerlijke wijze worden gemaakt. Het gaat om voeding voor zowel fervente sporters, topatleten als amateursporters.

Deel jouw ervaring zodat anderen een objectieve mening kunnen vormen over dit bedrijf. We zijn benieuwd wat je vindt van het merk en de producten die ze aanbieden, en hoe de service van het bedrijf is. We zijn je heel dankbaar voor het delen van jouw ervaring.

Over Bulk
In 2006 toverden Adam Rossiter en Elliot Dawes een lege slaapkamer om tot het hoofdkantoor van Bulk. Ze begonnen met een lening van 3000 pond. Ondertussen zijn ze een sterk groeiend bedrijf die niet meer weg te denken is uit de sportvoedingsbranche. Geschat wordt dat ze in 2021 meer dan 10 miljoen producten zullen leveren aan hun steeds grotere klantenkring.

De oprichter van Bulk waren niet tevreden met de producten die op de markt waren en besloten om voor kwaliteit en transparantie te gaan. Traditionele supplementen zitten vaak vol met onbekende ingrediënten of bevatten juist niet de ingrediënten die ze beloven. Bulk produceert meer dan 80% zelf in de eigen fabriek. Hierdoor zeggen ze altijd controle te hebben op de kwaliteit.

Ze willen hun klanten niet alleen helpen met gezonde voeding, maar ook inspireren om het beste uit hun leven te halen. Ze willen een impact maken door het goede voorbeeld te geven. Daarom zijn de verpakkingen ook van duurzaam materiaal en hebben ze een aparte lijn veganistische producten.

Producten en diensten van Bulk
Bij Bulk vind je een breed assortiment van voedingssupplementen en sportvoeding. De producten zijn ontwikkeld door voedingsdeskundigen en diëtisten.

Fanatieke sporters hebben meer koolhydraten, eiwitten, vetten en aminozuren nodig. Om optimaal te presteren kun je die extra bijslikken. Bij Bulk hebben ze een grote hoeveelheid producten die hieraan bijdragen.

Er is ook een ruim assortiment aan vitaminen die zowel sporters als niet-sporters kunnen bestellen om hun lichaam in topconditie te krijgen. Als je niet goed weet welke vitamines voor jou geschikt zijn kun je op de website van Bulk alle informatie vinden die je nodig hebt.

Naast vitaminen en supplementen kun je ook voeding kopen. Als je voeding koopt bij Bulk staat er exact op vermeldt wat erin zit zodat je weet wat je dagelijks binnen krijgt. Dat is handig als je een topsporter bent, wil aankomen of af wil vallen. De website is strak en minimalistisch.

Ervaringen, klachten en reviews over Bulk
Deel jouw ervaring met Bulk met ons zodat anderen een goed beeld krijgen van de service en kwaliteit van dit merk. Voor anderen die op zoek zijn goede sportvoeding is het fijn om te horen wat anderen ervan vinden. Laat jouw review achter om anderen op weg te helpen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van Duvenvoirde 1 jaar geleden
8.5
Bulk is een fantastisch merk voor iedereen die geïnteresseerd is in sportvoeding en fitness. De selectie van producten, waaronder proteïne, creatine en vitamines, biedt precies wat ik nodig...

Alle reviews ( 1 )

Educatieve toon Bulk: Betrouwbare Sportvoedingsproducent

Bulk is een fantastisch merk voor iedereen die geïnteresseerd is in sportvoeding en fitness. De selectie van producten, waaronder proteïne, creatine en vitamines, biedt precies wat ik nodig heb om mijn prestaties te verbeteren. Ik was vooral onder de indruk van het brede scala aan opties voor veganisten en vegetariërs. De kwaliteit van Bulk-producten is ongeëvenaard. Ze zijn niet alleen effectief bij het behalen van resultaten, maar ook aangenaam om te consumeren. Ik heb me nooit zorgen hoeven maken over bijwerkingen of onaangename smaken. Naast hun hoogwaardige productlijn vind ik dat hun website zeer gemakkelijk te gebruiken is dankzij de eenvoudige navigatie-interfaces en duidelijke beschrijvingen van elk product. Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbare sportvoedingproducten van hoge kwaliteit dan raad ik Bulk ten zeerste aan!

v
van Duvenvoirde 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review