YourMastercard

Alle reviews

YourMastercard

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo E-Boekhouden
E-Boekhouden

  Boekhouden is een vak apart. Voor iedereen met een eigen zaak - maar ook voor particulieren!- is het belangrijk om de boekhouding perfe...

Logo JAAP.NL
JAAP.NL

ReviewsBird.nl is niet alleen een platform over webshops waar u producten kunt kopen, maar zeker ook over meer belangrijke zaken in het leven. Natu...

Logo PanelClix
PanelClix

U kent het vast wel of u heeft het vast wel een keer gedaan voor een schoolproject: Marktonderzoek. Het bestaat al heel lang en veel ondernemingen ...

YourMastercard

Tegenwoordig betalen we digitaal met onze creditcard om verschillende dingen te betalen. Dat kan bijvoorbeeld in het buitenland maar ook online op een webshop. Het wordt steeds meer gebruikelijk om te betalen met een creditcard en het meest voorkomende kaart is Mastercard. Mastercard ontstaat in 1967 in California en heette in die tijd nog Master Charge.  

Maestro is ook veel voorkomend naam die u zit op bijvoorbeeld nederlandse betaalpassen. Maestro is onderdeel van Mastercard en valt onder hetzelfde bedrijf, maar met een mastercard kunt u vaker betalen dan een maestro kaart.    

Gaat u toevallig op reis en heeft u een mastercard nodig? Er zijn niet veel aanbieders op gebied van het verstrekken van mastercards. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende bedrijven, zo weet u de voor- en nadelen van deze mastercard verstrekkers.    
 
Over Yourmastercard
Yourmastercard of ook wel ICS cards genoemd, dat staat voor international card services BV. Zij zijn al jaren marktleider op het gebied van credit cards. ICS biedt verschillende extra’s als u in bezit bent van een creditcard bij hun. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende bedrijven. 

ICS heeft ook een ITO keurmerk, dat houdt in dat hun klantvriendelijkheid en bereikbaarheid van hoge kwaliteit is. Als partner van Mastercard verstrekken zij dus ook mastercards zodat u overal kunt betalen met een pinpas. Mastercard verstrekt zelf geen kaarten maar doet dit via banken of onafhankelijke financiële instituten.
 
ICS waakt over u betalingen en dat zorgt ervoor dat fraude niet zomaar mogelijk is. Als zij een verdachte transactie zien nemen zij gelijk contact met u op. ICS is een dochtermaatschappij van ABN AMRO en is ontstaan door de nederlandse bankactiviteiten van de Bank of America.

Producten en diensten Yourmastercard
ICS biedt verschillende kaarten aan voor bijna dezelfde doeleinden. Zo kunt u kiezen uit drie verschillende kaarten en alle drie hebben zij een verschillende bedrag dat u betaald. Het bedrag betaald u jaarlijks en is niet een heel hoog bedrag.  

Er zijn dus drie pakketten beschikbaar en dat zijn de Mastercards Black, Mastercard Gold en Mastercard Classic. De laatste is het goedkoopste waarbij de Mastercard Black het duurste is. Het verschil tussen de kaarten heeft te maken met de bestedingslimiet en bepaalde verzekeringen.

Bij alle Mastercards heeft u een bestedingslimiet van €5000,- euro. Maar als u bijvoorbeeld bij de classic een extra kaart wilt betaald u €20,- en voor de Gold maar €5,- De classic beschikt over een verzekering van 180 dagen en de andere twee verzekeren u aankopen voor 365 dagen.

Complimenten, klachten of tips voor Yourmastercard
Heeft u toevallig recent een mastercard aangeschaft bij ICS, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe Mastercard Gold aangeschaft? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Yourmastercard(ICS) willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Yourmastercard(ICS).