Swishfund reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Swishfund

Uw passie tot uw werk maken en uw eigen onderneming starten, kan een grote uitdaging zijn. Om uw droom te realiseren, heeft u naast een bedrijfspand, het werkmateriaal, en deskundige begeleiding, ook startkapitaal, nodig. Waar bent u online terecht voor een zakelijke lening? En hoe betrouwbaar zijn deze kredietverleners? Hoe snel kan men in aanmerking komen voor een krediet via de aanvraag online? Is men wel transparant over het kostenplaatje, zoals de te betalen rente? En hoe is de klantenservice? Vragen waarvoor u bij ReviewsBird.nl. terecht kunt voor de antwoorden. Op onze website vindt u in de reviews de beoordelingen en ervaringen van klanten die al hebben gedeald met kredietverleners online.

Over Swishfund

Swishfund is een bedrijf dat zakelijke leningen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2016 en is één van de eerste fintech kredietverstrekkers van Nederland. Een instantie waar ondernemers gereed staan om startende ondernemers een helpende hand te bieden. Ondernemers van nu schakelen snel en bij het opstarten van hun eigen bedrijf of zaak zijn ze terughoudend met het aangaan van een zakelijke lening bij de bank. Swishfund wilt dus deze Mkb-ondernemers helpen hun ideeën te realiseren en hen begeleiden in het groeiproces, in waarde creatie en het benutten van marktkansen. Swishfund heeft twee kantoren. Eén gevestigd in Amsterdam en London. Swishfund garandeert dat vooral uw bedrijfsprestatie bij hen voorop staat.

Producten en diensten van Swishfund

Via de online webkantoor van Swishfund kunt u een lening aanvragen. Volgens het bedrijf wordt de applicatie binnen 10 minuten geregeld. Uw kredietaanvraag wordt binnen deze 10 minuten door het team van Swishfund geanalyseerd in hun geavanceerd besturingssysteem. Bij goedkeuring, ontvangt u binnen 24 u het geld op uw rekening. De lening kan wekelijks worden terugbetaald. Swishfund stelt een minimaal aantal eisen aan leningaanvragers, daar zij naar zeggen iedere onderneming een kans willen bieden. Eén van de vereisten is dat de ondernemer een jaaromzet van 50.000 Euro heeft. Ook vragen ze dat u al minstens 1 jaar actief moeten zijn op het moment dat u de lening aanvraagt. Als laatste moet uw bedrijf geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel.

Complimenten, klachten en tips voor Swishfund

Mocht u nog vragen of klachten hebben of zijn bepaalde zaken niet helemaal duidelijk dan kunt u contact op nemen met de klantenservice van Swishfund. Dit kan telefonisch op 085 064 4144 van 9u tot 18u, per email op info@swishfund.nl of middels het invullen van een formulier op de website van Swishfund.

Hebt u al eens een zakelijke lening afgesloten bij Swishfund? Vertel ons hoe dit aanvraagproces verliep. Kon u makkelijk in aanmerking komen voor uw lening? Kon het bedrijf u voldoende geld voorzien om uw bedrijf uit te breiden? Was het geld, zoals wordt beloofd, binnen 24u op uw rekening? En stond de klantenservice klaar om uw vragen te beantwoorden? Deel uw ervaring op ReviewsBird en laat ons weten wat u van Swishfund vindt.

Hebt u nog geen lening afgesloten, maar wilt u uw bedrijf uitbreiden? Laat u dan eerst goed inlichten over de diensten van Swishfund door het lezen van de reviews hier bij ReviewsBird.nl van andere klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Floortje 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Swishfund om een zakelijke lening aan te vragen en mijn ervaring was zeer positief. Het aanvraagproces was ontzettend eenvoudig en kostte me minder dan 2 m...

Alle reviews ( 1 )

Swishfund: Makkelijk & Vertrouwd Zakelijk Krediet Aanvragen

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Swishfund om een zakelijke lening aan te vragen en mijn ervaring was zeer positief. Het aanvraagproces was ontzettend eenvoudig en kostte me minder dan 2 minuten om de benodigde informatie in te voeren. Bovendien viel het me op dat ik binnen slechts drie dagen na mijn aanvraag al het geld gestort kreeg. Ik had niet verwacht dat dit zo snel zou gaan, maar het was geweldig om te zien dat Swishfund zo'n snelle service biedt. Een ander voordeel van Swishfund is hun topservice. Ik had wat vragen over mijn lening en belandde in contact met hun klantenservice-team. Ze waren uiterst professioneel en vriendelijk, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde bij hen. Mijn vragen werden snel beantwoord en ik werd goed geïnformeerd over hoe alles in zijn werk ging. Kortom, als je een eenvoudige manier zoekt om snel een zakelijk krediet af te sluiten met goede service, raad ik Swishfund van harte aan!

F
Floortje 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!