Qeld

Alle reviews

Qeld

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Leenattent
Leenattent

Geld lenen kost geld. Is het liedje dat overal wordt gezongen waar er geld te leen wordt aangeboden met als doel personen erop te attenderen dat he...

Logo Geldshop
Geldshop

In het verleden kon geld lenen niet zomaar, want dit was verboden in de middeleeuwen. Maar de italianen wisten dit te omzeilen door hun boekhouding...

Logo Kredietspotter
Kredietspotter

Je zit op de snelweg. Radio aan, koffie aan je zijde, lekker warm in de auto. Ineens maak je minder vaart, terwijl je het gaspedaal toch zeker indr...

Logo OPR-Bedrijfskrediet
OPR-Bedrijfskrediet

Als ondernemer komt u vaak voor uitdagingen te staan die zijn verbonden aan het beheren van de financiën van de onderneming en sterk wisselend...

Qeld

Bij Qeld weten ze wat de startende ondernemer nodig heeft; snelle beslissingen. De Zweed Emil Sunvisson kan hier over meepraten. Na een vervelende persoonlijke ervaring besloot hijzelf kredietverlener te worden, en richtte hij het bedrijf Qeld op. bent u op zoek naar advies, of een geldschieter? Heeft u wel eens bij Qeld een financiële lening of advies aangevraagd? Is dit bedrijf echt zoveel beter dan de andere banken en financiële instellingen? Op deze vergelijkingssite hebben wij ook verschillende financiële instellingen opgenomen. Natuurlijk zijn wet en regelgeving voor iedereen hetzelfde, maar de uitvoering kan van bedrijf tot bedrijf verschillen. Denken ze met je mee? Is het snel geregeld? Hoe is de rest van de service? Graag horen wij van u of u ervaring heeft met dit online bedrijf, en welke beoordeling u het bedrijf zou geven? Wilt u een review achterlaten? Daar kunnen andere mensen weer lering uit trekken. 

Over Qeld
Toen de Zweedse Emil Sunvissen met zijn ondernemersplan en cash geld naar zijn bank toe stapte om zijn bedrijf te registreren en een bedrijfsrekening te openen, wezen ze hem kei hard af. Het bedrijfsplan was niet goed, dit moest nog worden uitgezocht, dat nagekeken en het een en ander moest voor de honderdste keer opnieuw berekend worden. Teleurgesteld in de bank waar hij al jarenlang klant was, stapte hij naar een andere bank. Alhoewel deze minder moeilijk deden en hij het voor elkaar kreeg, was Emil nog steeds gefrustreerd van de stand van zaken. Daarom opende hij in 2015 Qred BV, waarin zelfstandig ondernemers en zzp'ers geld en advies verlenen aan andere zelfstandige ondernemers en zzp'ers. Het bedrijf heeft inmiddels kantoren Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Nederland, België en Brazilië. Inmiddels hebben ze bijna 30.000 bedrijven geholpen, die tezamen nog eens 10 nieuwe mensen per dag aannemen. 
Het Nederlandse kantoor staat op de Prinsengracht in Amsterdam en is 7 dagen per week telefonisch, via de email en via de chat bereikbaar. Uiteraard staat deze financiële dienstverlener ook als zodanig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Producten en diensten van Qeld.
Qeld helpt kleinere bedrijven, zelfstandig ondernemers en zzp'ers te groeien door groeifinancieringen af te geven. Dit doen ze omdat de banken niet meer geïnteresseerd blijken te zijn in deze markt, vanwege de lage interest die ze over dergelijke leningen kunnen vragen. In plaats van moeilijk te doen behandelen ze de kleine ondernemers met respect en geven ze iedereen die vragen heeft de goede service die ze verdienen. Een bedrijfslening aanvragen voor een goed business plan moet binnen een paar minuten een antwoord hebben ontvangen op de aanvraag van de lening.

Complimenten, klachten en tips over Qeld
Dat zou mooi zijn he, dat je voor ieder idee om voor jezelf te beginnen diezelfde dag nog geld kan lenen. Of wanneer je je eigen zaak wilt uitbreiden en daar geld voor nodig hebt, de zogenaamde groeilening voor bedrijven. Maar zo makkelijk gaat het niet hoor! Ook niet bij Qeld. Natuurlijk ben je er niet met het idee alleen, bij alle geldverstrekkers dien je goed beslagen ten ijs te komen met een uitgebreid businessplan. Maar Qeld zegt je hierbij te helpen. Is dat zo? Heeft u ervaring met deze geldschieter? Zijn er nog valkuilen, beren op de weg of haken en ogen waar we rekening mee moeten houden? Wij horen graag uw persoonlijke mening! Laat een review bij ons achter waarin u dit bedrijf een eerlijke beoordeling geeft over uw ervaringen.