Qeld reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Qeld

Bij Qeld weten ze wat de startende ondernemer nodig heeft; snelle beslissingen. De Zweed Emil Sunvisson kan hier over meepraten. Na een vervelende persoonlijke ervaring besloot hijzelf kredietverlener te worden, en richtte hij het bedrijf Qeld op. bent u op zoek naar advies, of een geldschieter? Heeft u wel eens bij Qeld een financiële lening of advies aangevraagd? Is dit bedrijf echt zoveel beter dan de andere banken en financiële instellingen? Op deze vergelijkingssite hebben wij ook verschillende financiële instellingen opgenomen. Natuurlijk zijn wet en regelgeving voor iedereen hetzelfde, maar de uitvoering kan van bedrijf tot bedrijf verschillen. Denken ze met je mee? Is het snel geregeld? Hoe is de rest van de service? Graag horen wij van u of u ervaring heeft met dit online bedrijf, en welke beoordeling u het bedrijf zou geven? Wilt u een review achterlaten? Daar kunnen andere mensen weer lering uit trekken.

Over Qeld

Toen de Zweedse Emil Sunvissen met zijn ondernemersplan en cash geld naar zijn bank toe stapte om zijn bedrijf te registreren en een bedrijfsrekening te openen, wezen ze hem kei hard af. Het bedrijfsplan was niet goed, dit moest nog worden uitgezocht, dat nagekeken en het een en ander moest voor de honderdste keer opnieuw berekend worden. Teleurgesteld in de bank waar hij al jarenlang klant was, stapte hij naar een andere bank. Alhoewel deze minder moeilijk deden en hij het voor elkaar kreeg, was Emil nog steeds gefrustreerd van de stand van zaken. Daarom opende hij in 2015 Qred BV, waarin zelfstandig ondernemers en zzp'ers geld en advies verlenen aan andere zelfstandige ondernemers en zzp'ers. Het bedrijf heeft inmiddels kantoren Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Nederland, België en Brazilië. Inmiddels hebben ze bijna 30.000 bedrijven geholpen, die tezamen nog eens 10 nieuwe mensen per dag aannemen.
Het Nederlandse kantoor staat op de Prinsengracht in Amsterdam en is 7 dagen per week telefonisch, via de email en via de chat bereikbaar. Uiteraard staat deze financiële dienstverlener ook als zodanig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Producten en diensten van Qeld.
Qeld helpt kleinere bedrijven, zelfstandig ondernemers en zzp'ers te groeien door groeifinancieringen af te geven. Dit doen ze omdat de banken niet meer geïnteresseerd blijken te zijn in deze markt, vanwege de lage interest die ze over dergelijke leningen kunnen vragen. In plaats van moeilijk te doen behandelen ze de kleine ondernemers met respect en geven ze iedereen die vragen heeft de goede service die ze verdienen. Een bedrijfslening aanvragen voor een goed business plan moet binnen een paar minuten een antwoord hebben ontvangen op de aanvraag van de lening.

Complimenten, klachten en tips over Qeld
Dat zou mooi zijn he, dat je voor ieder idee om voor jezelf te beginnen diezelfde dag nog geld kan lenen. Of wanneer je je eigen zaak wilt uitbreiden en daar geld voor nodig hebt, de zogenaamde groeilening voor bedrijven. Maar zo makkelijk gaat het niet hoor! Ook niet bij Qeld. Natuurlijk ben je er niet met het idee alleen, bij alle geldverstrekkers dien je goed beslagen ten ijs te komen met een uitgebreid businessplan. Maar Qeld zegt je hierbij te helpen. Is dat zo? Heeft u ervaring met deze geldschieter? Zijn er nog valkuilen, beren op de weg of haken en ogen waar we rekening mee moeten houden? Wij horen graag uw persoonlijke mening! Laat een review bij ons achter waarin u dit bedrijf een eerlijke beoordeling geeft over uw ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Stefan van Vliet 1 jaar geleden
9.5
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Qeld. Ik heb onlangs een zakelijke lening aangevraagd en de service die ik kreeg was uitstekend. Het hele proces verliep snel en efficiënt, wat ik...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Service Van Start Tot Einde

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Qeld. Ik heb onlangs een zakelijke lening aangevraagd en de service die ik kreeg was uitstekend. Het hele proces verliep snel en efficiënt, wat ik erg op prijs stelde omdat tijd kostbaar is in het bedrijfsleven. Het aanvragen van een zakelijke lening is gratis en vrijblijvend - iets waar ik ook blij mee was. De leningen zijn beschikbaar voor verschillende bedragen, van €1000 tot maar liefst €200.000! Dit zorgde ervoor dat er veel opties waren om uit te kiezen, afhankelijk van mijn specifieke behoeften. Wat me vooral aansprak bij Qeld was hun belofte om binnen 24 uur geld over te maken naar je account. En jawel hoor, zoals beloofd had ik dezelfde werkdag al het geld ontvangen! Dit gaf mij nog meer vertrouwen in hun betrouwbaarheid. Over het algemeen zou ik zeker aanraden om gebruik te maken van de diensten van Qeld als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte financieringsoplossing voor uw bedrijf!

S
Stefan van Vliet 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!