Leenattent

Alle reviews

Leenattent

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Leenattent

Geld lenen kost geld. Is het liedje dat overal wordt gezongen waar er geld te leen wordt aangeboden met als doel personen erop te attenderen dat het u wat gaat kosten als u een lening aangaat. Er kunnen zich toch soms omstandigheden voordoen, waarbij u er niet onderuit komt. Denk maar aan een dringende verbouwing. Bent u op zoek naar een betrouwbare kredietbemiddelaar, waar u terecht kunt voor een goedkope lening en ook voor het verkrijgen van gericht advies? Lees, hier op de pagina van ReviewsBird. De pagina waar mensen hun ervaringen delen met het groter publiek. Ook de ervaringen met Leenattent! Doorloop onze reviews.

Over Leenattent
Leenattent verstrekt consumptieve kredieten. Oprichter John Gerlofsma startte in 1983 met LBA, een bemiddelaar in consumptief krediet uitsluitend voor ambtenaren. In 2005 werd Leenattent geboren en is nog steeds de kredietbemiddelaar voor mensen in loondienst of met een pensioen of uitkering en voor zelfstandige ondernemers, voor persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Leenattent adverteert de allerlaagste rente van Nederland voor alle beschikbare kredietvormen. Zij bemiddelen in persoonlijke leningen en doorlopende kredieten, beschikbaar in verschillende specifieke vormen. Hun missie is om voor een eerlijke, rechtvaardige en open benadering van hun klanten te zorgen. Maandelijks bemiddelen zij voor meer dan 1000 kredieten.

Producten en diensten van Leenattent
Bij Leenattent kunnen personen terecht voor onder meer het sluiten van een lening voor financiële ruimte, een verbouwing, een auto, een camper of voor oversluiten van dure lening(en). Bij een lening aanvraag gaan de experts na welke lening het best past bij de aanvrager. Zij het een Doorlopend Krediet, Persoonlijke Lening, Seniorenlening, Huiseigenaar Doorlopend Krediet, Huiseigenaar Persoonlijke Lening, Rentekrediet, WOZ-Krediet, 2e Hypotheek, Locked Up lening of een Krediet voor zelfstandigen. Een opmerkelijke dienstverlening door Leenattent is die van het oversluiten naar een goedkope lening. Leenattent meent dat het oversluiten naar een goedkope lening, één is welke wordt geadviseerd aan klanten. Bijvoorbeeld bij het beschikken van meerdere persoonlijke leningen of een persoonlijke lening als een doorlopend krediet. Deze kunnen worden terug gebracht naar één goedkope lening. De klant betaalt dus dan een lagere rente met als voordeel lagere maandlast en de maandtermijn, die een stuk lager uitvalt.

Complimenten, klachten en tips voor Leenattent
Leenattent zegt te beschikken over de vakkennis, de expertise en de ervaring. Zij zijn daardoor in staat elke klant te adviseren op basis van hun persoonlijke situatie en de mogelijkheden, die er beschikbaar zijn. Mocht de klant overhoop toch niet tevreden zijn met de dienstverlening, dan stellen zij het op prijs dat de klant deze tijdig aan hen kenbaar maakt. Leenattent is te bereiken op het telefoonnummer +31 23 539 5926 of via het e-mailadres info@leenattent.nl.

De slagzin van Leenattent luidt: “Eerlijk lenen tegen lage rente. Sinds 1983”. Heeft u dat als klant beleefd? Betreft het werkelijk eerlijk en persoonlijk advies dat wordt verstrekt? Graag vernemen wij van ReviewsBird het van u. Uw ervaringen melden op de review pagina van ReviewsBird helpt vele klanten, die op zoek zijn naar goedkope en betrouwbare kredietbemiddelaars.   

Bent u geïnteresseerd in meer over Leenattaent en de dienstverlening? Lees de ervaringen en beoordelingen dan op ReviewsBird.nl!