Hypotheek Visie

Alle reviews

Hypotheek Visie

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Leenattent
Leenattent

Geld lenen kost geld. Is het liedje dat overal wordt gezongen waar er geld te leen wordt aangeboden met als doel personen erop te attenderen dat he...

Logo Krediet Groep Nederland
Krediet Groep Nederland

Geld lenen? Daar moet je uren voor in de rij wachten! Dus bent u op zoek naar een snelle, maar ook betrouwbare kredietbemiddelaars? Bezoek dan geru...

Logo Swishfund
Swishfund

Uw passie tot uw werk maken en uw eigen onderneming starten, kan een grote uitdaging zijn. Om uw droom te realiseren, heeft u naast een b...

Logo Saldodipje
Saldodipje

Soms zit je even krap bij kas en is het aanvragen van een kortlopende lening dat wat je nu even nodig hebt. We zijn benieuwd naar jouw ervaring met...

Hypotheek Visie

Je woont toch om te leven, wij hebben allemaal onderdak nodig en voor veel van ons is het aanschaffen van een nieuw huis een mooi moment. Wel gaat dit ook vaak gepaard met een hypotheek. Bij een hypotheek kunnen veel verschillende aspecten komen kijken, alleen al welk type hypotheek jij gebruikt kan een grote rol spelen. Tijdens je zoektocht naar financiële dienstverlening ben je wellicht wel eens bij Hypotheek Visie terecht gekomen. Hypotheek Visie is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd op het gebied van financiële dienstverlening. 

Alleen voordat je financieel advies aanschaft bij Hypotheek Visie wil je wel eerst weten of dit het waard is. Zullen ze wel aan je eisen en verwachtingen voldoen. Wat voor ervaringen hebben andere consumenten van ze? Om kennis rijker te worden over dit soort aspecten kan je op onze reviewsite reviews en beoordelingen lezen. 

Over Hypotheek Visie
Hypotheek Visie is een Nederlands bedrijf opgericht in 1992. De organisatie is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 60 winkels. Denk aan Hypotheek Visie Almere, Hypotheek Visie Eindhoven, Hypotheek Visie Enschede, Hypotheek Visie Deventer en Hypotheek Visie Amersfoort, om een paar voorbeelden op te noemen.  Daarmee is het naar eigen zeggen één van de grotere organisaties in Nederland op het gebied van financiële dienstverlening. Het is de missie van het bedrijf om financieel advies te geven over hypothecaire leningen, verzekeringspakketten en een passend pensioen. ‘’Je woont toch om te leven’’, is dan ook de visie van het bedrijf. 

Een hypotheek is van invloed op je hele financiële leven, daarom kijken ze naar ‘’meer dan alleen de hypotheek’’. Dit betekend dat financiële  adviseurs niet alleen kijken naar wat financieel mogelijk is, maar ook in acht houden wat lekker voor jou leven is, naar eigen zeggen. De kwaliteit ligt hoog in het vaandel, vandaar dat uiteraard alle deskundigen aan de deskundigheidseisen voldoen. 

Producten en diensten Hypotheek Visie
Op de website van Hypotheek Visie bevindt zich een ingebouwde methode om je potentiële maximale hypotheek uit te rekenen. Op deze manier krijg je wellicht een beter beeld over wat voor hypotheek opties mogelijk zijn voor jou. Je hebt wel enkele gegevens nodig zoals je bruto jaarinkomen, leeftijd en of je bijvoorbeeld een partner hebt. Ook enkele verplichtingen zoals de oorspronkelijke studieschuld of overige leningen en kredieten kunnen worden ingevuld bij de berekening. Daarnaast kan je informatie vinden voor jouw specifieke situatie zoals besparen op maandlasten of informatie over je eerste huis kopen. 

Op de website bevindt de mogelijk om een vestiging te zoeken, op die manier kan je door middel van het maken van een afspraak zelf een adviesgesprek inplannen. Dit kan overigens ook online. 

Contact
Heb je vragen, klachten of nieuwe ideeën voor de organisatie? Gebruik dan een van deze manieren om contact op te nemen. Telefonisch via: 0499 725 021. Mailend kan dat via: welkom@hypotheekvisie.nl. Ook hebben ze een begrippenlijst op de website waar je informatie kunt vinden. Ze hebben onder aan de website extra informatie betreffende hypotheek advies. 

Reviews en beoordelingen Hypotheek Visie
Al ooit financieel advies bij Hypotheek Visie aangeschaft? Laat dan bij ons achter hoe je dat hebt ervaren in de vorm van een review. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over hoe je gesprek verliep, hoe nuttig deze was en of je het zou aanraden. Hierdoor help je andere potentiële consumenten door ze een beter beeld over Hypotheek Visie te geven. Wil je meer leren over gelijksoortige bedrijven dan kan je bij ons terecht voor reviews en beoordelingen geschreven door consumenten.