Floryn reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Floryn

Snel geld nodig? Dan zijn er op het internet heel veel banken en financiële instanties te vinden waarbij je terecht kunt. Maar we kennen allemaal wel die drama verhalen; mensen die een lening afsluiten en pas na een paar maanden erachter komen dat ze de aflossing niet kunnen betalen. Of dat na een jaar de rente zo is toegenomen dat ze failliet worden verklaard. Wanneer weet je nou of het afsluiten van een nieuwe lening en de kosten die daarbij horen een goed idee is? Dan moet je natuurlijk ten eerste op zoek naar een financieel adviseur die te vertrouwen is. Op ReviewsBird.nl hebben wij verschillende aanbieders van bedrijven die leningen verstrekken opgenomen. Wij geven u enkel bedrijfsinformatie en een kort overzicht van de door hen aangeboden diensten en producten. Het vellen van een oordeel laten wij aan onze bezoekers over! Geef uw persoonlijke beoordeling over een bedrijf door uw review bij ons achter te laten. Ervaringen delen is wat ons betreft de beste manier om online shops te beoordelen.

Over Floryn

Floryn is geen bank, maar een groep van ondernemers die weten hoe belangrijk het kan zijn voor een ondernemer om snel over geld te beschikken. En dat de banken hier vaak door onkunde of onbegrip over het vak ondernemer vaak veel te lang over doen. De ondernemer moet vaak snel over geld beschikken om bijvoorbeeld meer voorraad in te kopen, apparatuur aan te schaffen, extra personeel aan te nemen, of te investeren in de marketing van het bedrijf. En goede timing kan de doorslag geven. Floryn is een kredietverstrekker voor ondernemers, door ondernemers. Dit geeft als voordeel dat je te maken krijgt met mensen die het klappen van de zweep kennen en die weten dat snel geld lenen voor een bedrijf erg belangrijk is.

Producten en Diensten van Floryn

Bij Floryn kunnen ondernemers en ZZP’ers terecht voor verschillenden vormen van financieringen. Dit kan een spoed aanvraag voor een zakelijk krediet zijn waarmee je flexibel kunt op nemen of aflossen, een zakelijke lening met een vaste looptijd, of een E-Commerce financiering, die meegroeit met je bedrijf en de omzet die je maakt via bijvoorbeeld bol.com.
Kortom, heb je snel geld nodig voor je bedrijf of het opstarten van je eigen online shop? Dan kun je bij Floryn terecht. De aanvragen voor een zakelijke lening worden in de meeste gevallen binnen 24 afgehandeld. De financiering aanvragen kan gemakkelijk via de site. Het team van financiële adviseurs neemt vervolgens contact met de klant op om het een en ander te bespreken en een financieel advies af te geven.

Complimenten, Klachten en tips over Floryn
Wanneer je er over nadenkt om geld te lenen om in je bedrijf te steken hoop je natuurlijk dat je te maken krijgt met geldschieters die snel over de brug komen en niet te veel moeilijke vragen stellen waarvan jij het nut niet inziet. Als ondernemer kan je er baat bij hebben wanneer de geldschieter zelf ook ondernemer is. Zij weten namelijk hoe belangrijk een bepaalde investering is, en dat timing enorm belangrijk kan zijn. Heeft u een zakelijke lening bij Floryn? Of wel eens een offerte aangevraagd? Graag horen wij van u wat uw persoonlijke ervaring is met dit bedrijf. Laat daarom uw review op onze website achter waarin u ons verteld over uw beoordeling van dit bedrijf.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Stella 2 jaar geleden
8
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Floryn om mijn bedrijf te financieren en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben. De financiering die ze aanbieden groeit met je mee, wat betekent d...

Alle reviews ( 1 )

Floryn: Snelle Financieringsoplossingen Voor Jouw Bedrijf

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Floryn om mijn bedrijf te financieren en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben. De financiering die ze aanbieden groeit met je mee, wat betekent dat het geen probleem is als je meer geld nodig hebt dan oorspronkelijk gepland. Wat mij ook enorm aansprak was hoe snel alles werd geregeld - binnen 24 uur had ik al een lening gekregen! Het was ook heel gemakkelijk om mijn bankgegevens aan hen te koppelen, waardoor het proces nog sneller verliep. Het beste van alles vond ik echter hun klantenservice. Ik voelde me altijd gehoord en begrepen wanneer ik contact opnam met Floryn en hun team deed er alles aan om al mijn vragen te beantwoorden en me op elk moment gerust te stellen. Als ondernemer kan het moeilijk zijn om financiering rond te krijgen, maar Floryn heeft dit proces echt stressvrij gemaakt voor mij. Ze werden hoog gewaardeerd door andere klanten en nu begrijp ik waarom. Ik zou deze service ten zeerste aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan zakelijke financiering.

S
Stella 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!