Ferratum

Alle reviews

Ferratum

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Ferratum

Zit je soms krap bij kas en sluit je wel eens een kortlopende lening af om snel iets te kunnen betalen. Dan heb je misschien gebruikgemaakt van Ferratum. We zijn benieuwd wat je ervaring is met dit bedrijf. Als je een lening wil afsluiten wil je dat graag doen bij een betrouwbaar bedrijf. Jouw ervaring kan daarom anderen helpen om te bepalen of Ferratum betrouwbaar is.

Ferratum is een bedrijf waar je kleine kortlopende leningen kunt afsluiten. Ze helpen je als je snel geld nodig hebt omdat bijvoorbeeld je koelkast stuk is of voor onverwachte kosten

We zijn benieuwd of je wel eens een lening hebt afgelosten bij Ferratum en wat je ervaring is. Je ervaring kan anderen helpen om te bepalen of ze bij deze organisatie een lening zullen afsluiten. 

Over Ferratum
Ferratum is een Finse kredietverstrekker die onder andere een kantoor heeft in Madrid in Spanje. Ze richten zich vooral op zogenaamde kortlopende flitsleningen. Dit zijn leningen die je snel kunt afsluiten en ook snel weer moet aflossen. 

Het Finse bedrijf die in Nederland opereert vanuit Spanje hebben al meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd. Met 10 jaar ervaring zijn ze goed op de hoogte van de wensen en behoeften van hun klanten. 

Ferratum heeft als doelstelling om mensen de mogelijkheid te geven om simpel en snel een lening af te sluiten bij een vertrouwd bedrijf. Zo proberen ze lastige en ingewikkelde procedures te voorkomen. Dit doen ze door alles eenvoudig en simpel weer te geven op de website waar je binnen enkele minuten een lening kunt aanvragen.

Het afsluiten van een lening kan een uitkomst zijn als je snel geld nodig hebt. Voordat je de lening afsluit word je gescreend. Ze proberen dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen zodat je binnen 24 uur kunt beschikken over het geld van je lening. Wel zo handig als je snel geld nodig hebt voor zaken die niet op een later moment betaald kunnen worden.

Producten en diensten van Ferratum 
Zoals gezegd kun je bij Ferratum  kortlopende leningen afsluiten. Om een van deze leningen af te sluiten ga je naar de website en kies je het geldbedrag en de looptijd. Houd er rekening mee hoe langer de looptijd en hoe hoger het bedrag, des te hoger de rente.

Nadat je de lening hebt gekozen voeg je een identificatie toe, vul je je persoonlijke gegevens in en controleer je je bankrekening. Het is daarnaast noodzakelijk dat iemand garant staat voor je lening. Een garantsteller is iemand die de financiële middelen heeft om garant te staan voor je lening. 

Ervaringen, klachten en tips over Ferratum 
Heb je wel eens een lening afgesloten bij Ferratum dan zijn we benieuwd wat je mening is over dit bedrijf. Raad je anderen bijvoorbeeld aan om hier ook een lening af te sluiten, of zijn de rentes te hoog. Je ervaring kan anderen helpen om te bepalen of ze ook een kortlopende lening zullen afsluiten of dat het misschien beter is om toch nog even door te sparen.