SynVest

Alle reviews

SynVest

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

SynVest

Wanneer je aan het eind van de maand 'geld over’ hebt, kan je er natuurlijk voor kiezen om e  iets leuks mee gaan doen. Lekker uit eten gaan bijvoorbeeld, of op vakantie naar het buitenland. Maar je kan het ook op de bank zetten of beleggen in aandelen. Nu de rente van de banken heel erg laag is, is het banksparen niet meer zo aantrekkelijk als vroeger. Veel mensen kiezen er dan ook voor om met het geld te speculeren op de beleggingsmarkt. Hiermee investeer je in een bepaald bedrijf of onderneming, en als het goed met dat bedrijf gaat, dan wordt je aandeel meer waard. Een soort van gokken dus! SynVest is een beleggingsmaatschappij die je hiermee kan helpen. Denk je er over om ook met je positieve saldo op de beleggingsmarkt te speculeren? Bekijk hier de beoordelingen van beleggers met SynVest. In de bij ons achter gelaten reviews kunt u lezen of de klanten van SynVest het bedrijf positief beoordelen of negatieve ervaringen hebben.

Over SynVest
De beleggingsmaatschappij SynVest is in 2005 opgericht. Sinds de oprichting is dit Nederlandse bedrijf uitgegroeid tot een zeer professionele assetmanager. Inmiddels heeft het bedrijf 24 onafhankelijke beleggingsadviseurs in Nederland en Duitsland, die dag in dag uit bezig zijn met de handel in aandelen namens hun klanten. Op dit moment hebben zij ongeveer 750 miljoen euro in hun beheer van bijna 10.000 klanten. 

Producten en diensten van Synvest
Het bedrijf SynVest belegt het geld van hun klanten in Nederlands en Duits vastgoed. Het gaat hier om panden die in de nabije toekomst in een bepaalde behoefte voorzien, bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen, fabriekspanden, bedrijfspanden, winkels en woningen. De beleggingen in vastgoed worden vaak gebruikt als onderdeel van een lijfrente verzekering of pensioen verzekeringen. SynVest biedt een SynVest Pensioen, een SynVest ZZP pensioen, en helpt ook bij het oversluiten van uw lopende pensioen. Ze helpen ook bij heet uitbetalen van de lijfrente, lijfrente uitstellen of lijfrente oversluiten.
De door SynVest uitgekozen beleggingsfondsen zijn overzichtelijk en helder. Alle beleggingsfondsen worden op de website genoemd. De doelgroep zijn zowel de grote als de kleine beleggers. Je hoeft niet per se verstand te hebben van het beleggen in Nederlandse vastgoed of het beleggen in Duits vastgoed. Ieder fonds wordt in een paar zinnen goed uitgelegd, waardoor alle SynVest klanten zich meteen een goed beeld kunnen vormen van de risico’s, kansen en de mogelijkheden. 

Complimenten, klachten, problemen en Synvest ervaringen
Beleggen blijft natuurlijk altijd een beetje een gok: het is nooit helemaal met zekerheid te zeggen welk bedrijf winst gaat maken en een investering waard is. Zeker in het huidige financiële klimaat is het moeilijk de toekomst te voorspellen. Daarom is het inschakelen van een professionele beleggingsmaatschappij, die zich in deze materie heeft verdiept. Zo loopt u meteen al wat minder kans uw geld kwijt te raken. Het beleggen in Nederlands of Duits vastgoed is een markt die redelijk stabiel is. Wat doet u met uw positieve saldo? Beleggen of banksparen? Als u een persoonlijke ervaring of problemen heeft met SynVest, dan horen wij dat graag! Laat gerust je review achter op deze pagina!