PeerBerry

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

PeerBerry

Het concept van passief inkomen is de laatste jaren een veelbesproken onderwerp geworden. Tegelijkertijd zijn er velen die begonnen plannen te maken voor vervroegd pensioen of flexibel werken. Heb je ooit gedacht aan het opbouwen van een beleggingsportfolio om je te voorzien van passief inkomen? Dan ben je waarschijnlijk verlamd geraakt door de enorme hoeveelheid platforms waar je je geld in kunt steken. Om de veiligheid en winstgevendheid van deze platforms na te gaan, lees je best recensies! Op deze manier kun je leren over de ervaringen van degenen die het platform al gebruiken en daarna kun je beslissen of je ook mee wilt doen.

Over Peerberry

Peerberry is een online platform opgericht in 2017 door Aventus Group, waar gebruikers in leningen met behulp van verschillende investeringstools kunnen investeren. Het bedrijf telt al meer dan 62.000 investeerders op zijn platform met een totaal van 1,4 miljard euro geïnvesteerd. Volgens hun statistieken is de gemiddelde jaarlijkse rente-rendement op het platform 11%.

De hoofdzetel van Peerberry is bevestigd in Zagreb, Kroatië, maar er is ook een tweede kantoor in Vilnius, Litouwen. Beleggers kunnen overal ter wereld gevestigd zijn, zolang zij hun identiteit bevestigen en deposito's kunnen plaatsen van rekeningen bij kredietinstellingen, betalingsinstellingen of instellingen voor elektronisch geld binnen de Europese Unie of in derde landen die momenteel AML/CFT-systemen te beschikken die gelijkwaardig zijn aan die van de EU.

Producten en diensten van Peerberry

PeeryBerry is een bedrijf die biedt de mogelijkheid om in leningen te investeren.

Peerberry Welkomstbonus & Loyalteitsprogramma

Het bedrijf biedt een welkomstbonus van +0,5% aan nieuwe leden tijdens hun eerste 90 dagen op het platform. Later zijn verdere loyaliteitsprogramma’s beschikbaar op basis van de grootte van je portfolio. Het bedrijf had ook een "Refer a Friend" programma voor verdere beloningen, maar vanaf 2022 is dit opgeschort.

Peeryberry Auto Invest

Op het platform is er ook een auto invest-functie beschikbaar, waarmee gebruikers een investeringscriteria kunnen ontwerpen op basis waarvan het platform automatisch de beschikbare geld investeert in in aanmerking komende leningen. Peeryberry adviseert om auto invest te combineren met handmatig investeren om de beste mate van efficiëntie te bereiken.

Peerberry Terugkoopgarantie en Groepsgarantie

Alle leningen vermeld op PeerBerry zijn beveiligd met een terugkoopgarantie. De terugkoopgarantie is de verplichting van de leninggever om de vordering terug te kopen als de lener meer dan 60 dagen te laat betaalt. In een dergelijk geval zal de leninggever de leningen volledig terugkopen met de opgelopen rente.

In het geval dat een leningverstrekker in financiële problemen komt en niet in staat is om een lening terug te kopen, zorgt een aanvullende groepsgarantie voor extra bescherming van je investeringen. Dit betekent dat in geval van insolventie van een leningverstrekker, andere ondernemingen van de Aventus Groep en de Gofingo Groep alle verplichtingen van deze onderneming zullen dekken om de investeringen van PeerBerry investeerders te beschermen.

Contact

Voor vragen en andere onderwerpen kunt u op de volgende manieren contact opnemen met Peerberry:

E-mail: info@peerberry.com
Telefoon: +37061355529
Live chat op hun website

Beoordelingen en ervaringen over Peerberry

Als je al gebruik hebt gemaakt van de diensten van Peerberry en je wilt mensen die twijfelen over het bedrijf helpen - schrijf dan een beoordeling! Jouw ervaring kan anderen helpen om meer te weten te komen over het bedrijf, en informeert het bedrijf ook over de mate van tevredenheid van hun klanten zoals jou. Wil je dat ze iets anders deden of wil je juist een compliment geven over iets wat ze onlangs hebben geïmplementeerd? Laat het ze weten in een review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!