Lender & Spender

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Lender & Spender

Review van Lender & Spender

Lender & Spender is een Nederlandse online kredietverstrekker die particulieren de mogelijkheid biedt om geld te lenen tegen een vaste lage rente. Het bedrijf is opgericht met als doel om lenen gemakkelijker, transparanter en voordeliger te maken. Met hun innovatieve platform en vriendelijke klantenservice hebben ze al duizenden tevreden klanten weten te bedienen.

Lenen bij Lender & Spender

Het lenen bij Lender & Spender is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk proces. Je kunt gemakkelijk online een aanvraag indienen en binnen enkele minuten ontvang je een vrijblijvend aanbod. Het aanvraagproces is volledig digitaal, wat betekent dat je geen papierwerk hoeft in te vullen. Bovendien kun je de benodigde documenten eenvoudig uploaden en digitaal ondertekenen.

Een positief aspect van Lender & Spender is dat ze onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en een vergunning hebben voor het aanbieden van krediet. Dit geeft je als klant de zekerheid dat je te maken hebt met een betrouwbare en professionele kredietverstrekker.

Heldere voorwaarden

Het lenen bij Lender & Spender gaat gepaard met heldere voorwaarden. Ze hanteren een vaste lage rente, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Bovendien zijn er geen verborgen kosten en kun je altijd boetevrij extra aflossen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere leningaanbieders, waarbij extra aflossen vaak gepaard gaat met extra kosten.

Investeerders

Lender & Spender is niet alleen interessant voor leners, maar ook voor investeerders. Het bedrijf werkt namelijk met een peer-to-peer systeem, waarbij leningen worden gefinancierd door particulieren en bedrijven. Dit zorgt ervoor dat de leningen een vaste lage rente hebben en dat investeerders een mooi rendement kunnen behalen. Het is een win-winsituatie voor zowel leners als investeerders.

"Een investering in kennis betaalt de beste rente." - Benjamin Franklin

Uitstekende klantenservice

Een ander aspect dat Lender & Spender onderscheidt van andere kredietverstrekkers, is hun uitstekende klantenservice. Ze zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar en staan altijd klaar om je te helpen. Of je nu vragen hebt over het aanvraagproces, de voorwaarden of je lopende lening, hun vriendelijke medewerkers helpen je graag verder. Dit geeft een gevoel van betrokkenheid en vertrouwen.

Conclusie

Al met al is Lender & Spender een betrouwbare en klantgerichte kredietverstrekker die lenen gemakkelijker en voordeliger maakt. Met hun eenvoudige aanvraagproces, heldere voorwaarden en uitstekende klantenservice weten ze een positieve ervaring te bieden aan zowel leners als investeerders. Of je nu een lening nodig hebt voor een grote uitgave, een verbouwing of het oversluiten van bestaande leningen, Lender & Spender is zeker het overwegen waard.

Ben jij al klant bij Lender & Spender? Laat dan een review achter op onze website en deel jouw ervaringen met anderen. Jouw feedback is waardevol en helpt anderen bij het maken van de juiste keuze. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van Riet 1 jaar geleden
8.5
Lender & Spender is echt de beste kredietverstrekker die ik ooit heb ervaren! Het proces om geld te lenen was super eenvoudig en snel. Wat mij opviel was hun transparantie over de rente en v...

Alle reviews ( 1 )

Positieve ervaring met snelle service

Lender & Spender is echt de beste kredietverstrekker die ik ooit heb ervaren! Het proces om geld te lenen was super eenvoudig en snel. Wat mij opviel was hun transparantie over de rente en voorwaarden; deze waren duidelijk vermeld op hun website zonder verborgen kosten. Ik waardeerde ook zeer het niveau van klantenservice dat werd geboden door Lending & Spender, omdat ze altijd beschikbaar waren om mijn vragen te beantwoorden. Bovendien namen ze de tijd om me verschillende opties uit te leggen en hielpen me kiezen wat het beste bij mij past. De procedure vanaf aanvraag tot goedkeuring duurde niet meer dan 2 dagen en dit alles online, waardoor mijn leven veel gemakkelijker werd gemaakt! Ten slotte wil ik benadrukken hoeveel rust ik had met Lending & Spender als leenkantoor - geen onduidelijkheden of gedoe achteraf. Ik raad dit bedrijf absoluut aan iedereen aan die een betrouwbare lening tegen lage vaste rentekosten zoekt.

v
van Riet 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review