Superfood.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Superfood.nl

Gezond eten

is van het uiterste belang als je een fit, vitaal en lang leven wil leiden. Zelf je eigen eten klaarmaken met verse ingrediënten is uiteraard de beste optie, maar soms wil het voorvallen dat je aan bepaalde elementen of vitaminen een tekort hebt. Dan kun je altijd terugvallen op het aanschaffen van allerlei zogenaamde “superfoods”, producten met veel vitaminen en noodzakelijke ingrediënten. Bij Superfood.nl kun je dergelijke zaken online aanschaffen via hun webshop. Als je hier nog nooit van gehoord hebt, of je bent gewoon niet zeker of dat allemaal wel te vertrouwen is, kun je best hier op ReviewsBird eens polsen naar de meningen van andere mensen. Wat voormalige en huidige klanten te zeggen hebben over Superfood.nl is immers zeer belangrijk, zo kun je je een beeld vormen van de kwaliteit van de producten en de dienstverlening van het bedrijf!

Over Superfood.nl

Superfood.nl is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van allerlei “superfood” via hun webshop. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer. Je kunt Superfood.nl volgen via Facebook en Instagram, of hun video’s bekijken op YouTube. Superfood.nl is bereikbaar per telefoon, Whatsapp en e-mail. Het is mogelijk om een bestelling te plaatsen vanuit heel Europa, maar het bedrijf levert niet aan landen buiten de Europese Unie zitten.

Producten en diensten van Superfood.nl

Superfood heeft een online webshop waar je terecht kan voor allerlei voedingsproducten. Wat betreft pure voeding heb je keuze uit onder andere Bars & Snacks (chocolade, eiwitrepen, energy bars, gedroogd fruit, noten en zaden), Dagelijkse Benodigdheden (Beleg & Notenboters, Granen & Koolhydraten, Honing, Oliën en Dressings, Zoetstoffen) en Maaltijden (Botten Bouillon, Ontbijt, Wraps en Pannenkoeken). Er zitten ook vloeistoffen in het aanbod, denk dan aan Koude Dranken (kokoswater, kombucha), Warme Dranken (chocolademelk, golden milk, koffie, thee) en Instant Drink Mixes (green juice, protein shakes).

Hiernaast zijn er ook nog allerlei supplementen, voor verschillende doeleinden zoals afslanken, een gezond gebit, spieropbouw, spijsvertering, stoelgang, immuunsysteem, enzovoort. Ook mineralen, paddenstoelen en eiwitten zitten in het aanbod. Tot slot heeft Superfood nog een selectie voor schoonheidsproducten (natuurlijke tandpasta, haarverzorging, zonnebrand) en allerlei accessoires (denk aan boeken, recepten, yoga, waterflessen, kleding , ...)

Wat betreft betaalmogelijkheden heeft Superfood.nl een mooi aanbod, van iDeal en Paypal tot kredietkaarten zoals VISA, American Express en MasterCard. Vanaf je bestelling een bepaalde ordergrootte bereikt, zal deze gratis verzonden worden. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Superfood.nl, zo ontvang je gezondheidstips, kortingscodes, meldingen over productlanceringen en speciale aanbiedingen.

Klachten, complimenten en tips voor Superfood.nl

Een slechte ervaring gehad met een product van Superfood? Dan kun je dat binnen 14 dagen retourneren, vanwege het herroepingsrecht. Geef dan zeker ook een beschrijving van jouw ervaring hier op ReviewsBird, het is erg interessant voor andere mensen om te leren van jouw mening. Of ben je daarentegen super tevreden over de dienstverlening van Superfood.nl? Dan is het nog zo leuk om een complimentje te geven aan het bedrijf! Wil je een goede beoordeling geven aan Superfood, of toch eerder negatief? Maakt niet uit, jouw mening is van tel voor potentiële klanten, schrijf dus zeker een review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Meike 2 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Superfood.nl en ben zeer tevreden over mijn ervaring. Ten eerste was de website zeer eenvoudig in gebruik en werd elk product duidelijk weergegeve...

Alle reviews ( 1 )

Superfood.nl ervaring

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Superfood.nl en ben zeer tevreden over mijn ervaring. Ten eerste was de website zeer eenvoudig in gebruik en werd elk product duidelijk weergegeven met alle belangrijke informatie die ik nodig had. Bovendien was het aanbod van gezonde voedingssupplementen en superfoods uitgebreid, wat me echt aansprak. Door de gemakkelijke navigatie kon ik snel vinden wat ik zocht en binnen slechts enkele dagen ontving ik mijn bestelling in perfecte staat. De kwaliteit van de producten is hoogwaardig - alles natuurlijk, veganistisch én biologisch -, waardoor ik me goed voelde over het ondersteunen van Superfood.nl als bedrijf. Wat mij ook opviel was hoe specifiek de producten zijn samengesteld voor bepaalde gezondheidsdoelen; dit getuigt naar mijn mening van professionaliteit én een focus op wetenschappelijk bewijs. Ik zou zeker aanraden om hier te bestellen wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve superfoods of voedingssupplementen.

M
Meike 2 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!