Webvitaal

Alle reviews

Webvitaal

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Twinfield
Twinfield

Het voeren van een accurate boekhouding is van eminent belang en wel niet alleen voor een gezonde bedrijfsvoering, maar ook voor een goede budgette...

Logo E-Boekhouden
E-Boekhouden

Boekhouden is een vak apart. Voor iedereen met een eigen zaak - maar ook voor particulieren!- is het belangrijk om de boekhouding perfect op orde t...

Logo PanelClix
PanelClix

U kent het vast wel of u heeft het vast wel een keer gedaan voor een schoolproject: Marktonderzoek. Het bestaat al heel lang en veel ondernemingen ...

Logo WebshopOvername
WebshopOvername

Ben je van plan een webwinkel te starten? In dat geval kun je besluiten om zelf je nieuwe e-commerce bedrijf van de grond af op te bouwen. Ook best...

Webvitaal

Bent u al langer op zoek naar orthomoleculaire voedingssupplementen? Dan bent u bij Webvitaal aan het juiste adres. Zij leveren deze orthomoleculaire voedingssupplementen van diverse bekende merken, zoals bijvoorbeeld A. Vogel, Bayer, Vitamunda en Leefvitaal. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Webvitaal lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Webvitaal achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Webvitaal
Webvitaal (volluit Webvitaal.nl B.V.) werd opgericht in 2005 en heeft een hoofdkantoor in Den Haag. Vanuit een zeer modern distributiecentrum leveren zij een breed assortiment aan orthomoleculaire voedingssupplementen. Maar wat is dan het verschil tussen "normale" voedingssupplementen en orthomoleculaire voedingssupplementen? Orthomoleculaire voedingssupplementen zijn een alternatieve behandelwijze met voedingsstoffen in doseringen die vaak ver boven de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden (adh) uitkomen. De behandelwijzen met deze supplementen zijn gebaseerd op psuedowetenschappelijke aannames. Het nut van deze hoge doseringen vitaminen en mineralen is niet officieel aangetoond. 

Producten en Diensten van Webvitaal
Webvitaal levert dus een breed assortiment aan bekende merken orthomoleculaire voedingssupplementen. Op veel van deze merken geven zij een korting tot vijftien procent ten opzichte van de publieks adviesprijzen. Bij aanbiedingen kan deze korting zelfs nog hoger zijn. Het bedrijf levert deze supplementen uitsluitend aan particulieren. Als u een bestelling plaatst van boven de 25 euro berekent het bedrijf geen verzendkosten. Als u een bestelling plaatst voor minder dan 25 euro betaalt u €3,50 aan verzendkosten (inclusief BTW). Bij verzending naar het buitenland bent u wel duurder uit, maar het bedrijf levert dus wel ook internationaal. 

Het bedrijf biedt orthomoleculaire voedingssupplementen aan in diverse categorieën: aminozuren, antioxidanten, biotherapie, collageen, curcuma, fruit/groente, haarverzorging en huidverzorging, jodium, kind, kruiden en planten, vitamine A tot en met K, spierverzorging, sportvoeding en tea tree. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, het bedrijf biedt namelijk ongeveer honderd verschillende categorieën aan producten aan. Naast de categorieën heeft het bedrijg nog meer bekende merken die zij aanbieden, voorbeelden hiervan zijn A. Vogel, Bayer, Vitamunda en Leefvitaal. Als u een artikel met de indicatie "uit voorraad leverbaar" besteld voor vier uur 's middags wordt het dezelfde werkdag nog verzonden. Een artikel zonder deze indicatie moet nog besteld worden bij een van de leveranciers en wordt dan direct na ontvangst bij het bedrijf pas naar u verzonden. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Webvitaal
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Webvitaal? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Webvitaal op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Webvitaal vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Webvitaal of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Webvitaal nu achter.